Sidan innehåller annonslänkar

ABELIA TrisEDTA - 118 ml

Beställ ABELIA TrisEDTA - 118 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ABELIA TrisEDTA - 118 ml inom kategorin Öronvård.

Produktinformation

ABELIA® TrisEDTA är en avancerad vattenlösning formel bestående av trometamin, EDTA och bensylalkohol. Svagt alkaliskt (pH 8) bidragande till antimikrobiell aktivitet samt används som antibiotika förstärkare.

Alkalisk och icke-irriterande för hundar och katter. Den synergistiska effekten av dess aktiva ingredienser uppmuntrar resolution av multiresistenta bakteriell otit och verkar förebyggande av återfall.

  Har lugnande effekt som motverkar klåda i öronen och kan även användas förebyggande mot kronisk öroninflammation. Motverkar bakterier som orsakar öroninflammation Går även att använda tillsammans med antibiotika för ökad effekt.

Trometamin basera   Bensylalkohol   Fyll i hörselgången Applicera 1-5 ml beroende på djurets storlek (minst 0,5 till 2 ml behövs för att nå mellanörat). Massera basen på örat i flera sekunder, mjukt men bestämt.

Överflödig lösning eller orenheter i ytterörat avlägsnas med kompress eller pappershandduk. Ta inte bort eller tvätta ur ABELIA® TrisEDTA lösningen.

Tillämpa varje 12 till 24 timmar i minst 4 veckor. Behandlingstiden bör bedömas av veterinären i varje enskilt fall.

Öronbehandlingen bör utvärderas av din veterinär varje 7 – 10 dagar. Det är lämpligt att utföra kontroll cytologi för att utvärdera behandlingen och dess varaktighet.

Idealiskt, är det rekommenderat att administrera ABELIA® TrisEDTA 15-30 minuter innan du applicerar antibiotikan i örat för att förbättra dess effektivitet. Alternativt kan den appliceras samtidigt med antibiotikan.

Se även andra produkter från Öronvård

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Hundreflexer

Hundreflexer från Trixie

Se alla produkter
Hjul

Hjul från Trixie

Se alla produkter
Kattoaletter

Kattoaletter från Moderna

Se alla produkter