Nootie Ear Wipes Körsbärsblom Doft 70-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nootie Ear Wipes Körsbärsblom Doft 70-packDessa öronservetter tar effektivt bort smuts från öronen på både katter och hundar. De bidrar också till att avlägsna dålig lukt.

Ögon Öron från andra varumärken

TrizAural

Ögon Öron från Dechra

Se vad Dechra har inom Ögon Öron.
Upp till 20% rabatt
Trixie Ögonservett med Aloe Vera 100-pack

Ögon Öron från Trixie

Missa inga bra priser på Ögon Öron från Trixie.
Vet's Best Clean Eye Ögonpads 100-pack

Ögon Öron från Vet's Best

Utforska allt inom Ögon Öron från Vet's Best.
Aptus Eye Gel 10 ml

Ögon Öron från Aptus

Visa produkter inom Ögon Öron från Aptus.

Se gärna också

Trikem Ear Cleaner 100 ml

Håll din hund- och katts öron rena och friska med Trikem Ear Cleaner 100 mlTrikem Ear Cleaner är en öron rengöring för hundar och katter. Den är speciellt utformad för att ta bort överflödigt vax och smuts som kan leda till infektioner och andra öronproblem. Trikem Ear Cleaner är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är skonsamma för hunden- och kattens öron, den passar hundar- och katter i alla åldrar och storlekar.Fördelar med Trikem Ear Cleaner:Öron rengöring för hund- och katt: Trikem Ear Cleaner, tar bort överflödigt öronvax och smuts i hunden- och kattens öron.Minskar dålig lukt: Trikem Ear Cleaner, kan hjälpa till att minska dålig lukt som kan orsakas av överflödigt öronvax eller smuts i djurets öron.Enkel att använda: Trikem Ear Cleaner är enkelt att droppa direkt i hunden- eller kattens öron.Trikem Ear Cleaner - Användning:Skaka flaskan före användning.Applicera rengöringslösningen i hunden eller kattens öron.Massera öronen försiktigt i några minuter för att hjälpa till att lösa upp öronvax och smuts.Låt hunden- eller katten skaka ut öronrengöringen.Torka därefter bort överflödig Trikem Ear Cleaner, med en mjuk bomullstuss eller en ren trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024