Nootie Ear Wipes Körsbärsblom Doft 70-pack

Beställ Nootie Ear Wipes Körsbärsblom Doft 70-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nootie Ear Wipes Körsbärsblom Doft 70-pack inom kategorin Ögon Öron.

Produktinformation

Nootie Ear Wipes Körsbärsblom Doft 70-packDessa öronservetter tar effektivt bort smuts från öronen på både katter och hundar. De bidrar också till att avlägsna dålig lukt.

Se gärna också

Avital Eye

Avital Eye är en viktig komponent i ditt hemmapotek. Enkelt att använda vid behov. På sommaren kan den vara bra för att skölja bort damm, frön eller annat skräp som lätt tar sig in på promenaderna. Passar även för katt! Om hunden eller katten är besvärad i ögat, spola ögat med ögondropparna med täta mellanrum. Ser du ingen förbättring och de kniper starkt ta kontakt med veterinär och rådgör. Ibland syns inte sår eller främmande föremål och det är bättre att åka och kolla upp då ögonskador kan bli riktigt allvarliga. Bruksanvisning Utvärtes för rengöring av ögon och ögonlock. Applicera en liten mängd lösning på vadd och torka ögat från yttre ögonvrån mot den inre.Bruksanvisning Utvärtes för rengöring av ögon och ögonlock. Applicera en liten mängd lösning på vadd och torka ögat från yttre ögonvrån mot den inre.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundsängar

Hundsängar från Little&Bigger

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Neewa

Se alla produkter
Schampo

Schampo från Bruno & Friends

Se alla produkter
Hund

Hund från Show Tech

Se alla produkter