Sidan innehåller annonslänkar

Maxim Öronrengöring 100ml

Jämför produkt Maxim Öronrengöring 100ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Maxim Öronrengöring 100ml i kategorin Ögon Öron här hos oss.

Se gärna också

Comfort Shield -20%

Ögondroppar i engångsförpackningar. En unik sammansättning för torra ögon och med långvarig effekt.Lämplig för långtidsbehandlingUtan konserveringsmedelVerkar endast mekaniskt med sin unika vattenbindande effekt och goda glidegenskaperSyntetisk framtagen Hyalonsyra.Innehåller endast biologiskt naturliga ämnen som bland annat skyddar ögat mot infektion.Innehåller inte kycklingprotein vilket gör den lämplig för allergiker.Engångspipetter för maximal hygien. Förpackningen innehåller 15 pipetter à 0,3 ml, vilket motsvarar 8-12 droppar.Administrering: 2-3 droppar i varje öga per dag.Bruksanvisning Håll en hand runt nosen, dra ner det nedre ögonlocket med tummen på den handen. Den andra handen läggs som stöd uppe på huvudet samtidigt som det övre ögonlocket dras upp med hjälp av den handen. Handen som håller pipetten följer med i djurets rörelse och man slipper både riskera att göra illa djuret och att dropparna hamnar vid sidan av ögat. Håll pipetten ett par centimeter från ögat och droppa en droppe i ögonvrån. Droppa 2-3 gånger per dag eller följ veterinärens anvisningar. Bruksanvisning Håll en hand runt nosen, dra ner det nedre ögonlocket med tummen på den handen. Den andra handen läggs som stöd uppe på huvudet samtidigt som det övre ögonlocket dras upp med hjälp av den handen. Handen som håller pipetten följer med i djurets rörelse och man slipper både riskera att göra illa djuret och att dropparna hamnar vid sidan av ögat. Håll pipetten ett par centimeter från ögat och droppa en droppe i ögonvrån. Droppa 2-3 gånger per dag eller följ veterinärens anvisningar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Foderallergi

Foderallergi från Specific

Se alla produkter
Benskydd och Paddar

Benskydd och Paddar från Back on Track

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från Be Nordic

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från FuzzYard

Se alla produkter