Sidan innehåller annonslänkar

MalAceticAural Öronrengöring

Jämför produkt MalAceticAural Öronrengöring online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MalAceticAural Öronrengöring i kategorin Ögon Öron här hos oss.

Produktinformation

Dechra MalAcetic Aural är en rengöringslösning för öron som naturligt dämpar bakterier och svamp. Används för att upprätthålla en frisk miljö i öronen, särskilt hos hundar som simmar.

Lämplig där bakterier och jästsvamp identifierats med hjälp av cytologiprover. Aktiva substanser 2 % ättiksyra, 2 % borsyra.

Innehåller även glycerin, polysorbat, trietanolamin, doftämne (äpple). Använd ej på mycket irriterad hud.Detta är ett veterinärprodukt som är tänkt att utgöra en del i en behandling och bör därför endast användas på veterinärs direkta inrådan.

Så länge ditt djur använder denna produkt rekommenderas att du söker veterinärvård minst var sjätte månad. Om ditt djurs hälsotillstånd försämras under tiden bör du omgående söka veterinärrådgivning.AnvändningÖronrengöring som motverkar bakterier och svamp .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Midjeväskor

Midjeväskor från Non-Stop

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Tello

Se alla produkter
Hamsterleksaker

Hamsterleksaker från Trixie

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Bozita

Se alla produkter