Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Eye Drops 10 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ögondroppar för hund och katt!Hundar och katter kan ibland få irritation i ögat och då kan ögondroppar användas för att minska irritationen och återfukta ögat Torra och irriterade ögon kan bero på att hunden eller katten har fått något i ögat, har rinniga ögon eller har någon form av allergi, exempelvis foderallergi.

Om du misstänker att din hund eller katt har en foderallergi bör du uppsöka veterinär för att utreda vad som kan vara orsaken.Aptus Eye Drops ÖgondropparInnehåller inga konserveringsmedelGlycering och natriumhyaluronat som har smörjande egenskaperÅterfuktar ögat omdelbart och är långtidsverkandeStabiliserar den naturliga tårfilmen och skyddar ögatFlaskan har en praktisk backventil för säker och steril fördelning av ögondropparna (dropparna dras ej tillbaka i flaskan).Kvarvarande innehåll behålls sterilt för trygg användning upp till 3 månader efter öppnadetFlaskan innehåller 250 dropparFörvaras utom syn- och räckhåll för barn och djur, förvaras i rumstempratur (15-25 garder)Såhär använder du ögondroppar på hundTvätta händerna innan användning.Vänd flaskan neråt och kläm försiktigt tills en droppe formas på spetsen. Detta kan ta några sekunder då lösningen måste komma ut ur backventilsystemet.Med droppen på spetsen, för flaskan ovanför djurets öga och kläm försiktigt tills droppen faller ned i ögat.

Rör inte vid något med spetsen.Efter applicering, skaka om flaskan för att få ut resterande droppar från spetsen och stäng korken noga.Använd inte tillsammans med andra ögondroppar eller annan ögonbehandling utan att rådgöra med veterinär. Kontakta alltid veterinär vid ögonproblem. .

Ögon Öron från andra varumärken

TrizAural

Ögon Öron från Dechra

Se vad Dechra har inom Ögon Öron.
Upp till 20% rabatt
Trixie Ögonservett med Aloe Vera 100-pack

Ögon Öron från Trixie

Missa inga bra priser på Ögon Öron från Trixie.
Vet's Best Clean Eye Ögonpads 100-pack

Ögon Öron från Vet's Best

Utforska allt inom Ögon Öron från Vet's Best.
Aptus Eye Gel 10 ml

Ögon Öron från Aptus

Visa produkter inom Ögon Öron från Aptus.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024