Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Ear Care 100 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Öronrengöring för hund och katt!Att hundar och katter har smutsiga öron är ganska vanligt och också naturligt då viss öronvax är skyddande. Ofta så brukar de kunna rengör själv genom att klia sig om det skulle behövas men ibland behöver de hjälp och då kan det vara bra att använda en öronrengöring som är anpassad för hund och katt.Det är ganska vanligt att hundar med hängade öron har problem med smutsiga öron och behöver då tvättas med öronrengöring Aptus Ear Care är en öronrengöring som löser upp vax utan att irritera örat.

Rengöringen är vattenbaserad och fri från etanol och väldigt mild.Aptus Ear Care ÖronrengöringKan användas dagligenMild rengöring som är etanolfriGer ej fläckarKan användas dagligenFlaskan har en mjuk pipett för enkel och säker appliceringPassar både hund och kattInnehåller 100 mlSåhär rengör du din hunds öronHåll i öronlappen och fyll hörselgången med rumstempererad örontvätt utan att spetsen på flaskan rör örat.Massera gärna lite lätt strax nedanför öronbasen så att öronrengöringen kan lösa upp öronvax.Ge ditt husdjur tillfälle att skaka på huvudet.Gör rent med hjälp av bomullspad.Använd inte om trumhinnan är perforerad. Följ alltid veterinärens rekommendationer.   .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ögon Öron från andra varumärken

TrizAural

Ögon Öron från Dechra

Se vad Dechra har inom Ögon Öron.
Vet's Best Clean Eye Ögonpads 100-pack

Ögon Öron från Vet's Best

Utforska allt inom Ögon Öron från Vet's Best.
Aptus Eye Gel 10 ml

Ögon Öron från Aptus

Visa produkter inom Ögon Öron från Aptus.
Trixie Ögonservett med Aloe Vera 100-pack

Ögon Öron från Trixie

Missa inga bra priser på Ögon Öron från Trixie.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024