Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Ear Care 100 ml

Jämför produkt Aptus Ear Care 100 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aptus Ear Care 100 ml i kategorin Ögon Öron här hos oss.

Produktinformation

Öronrengöring för hund och katt!Att hundar och katter har smutsiga öron är ganska vanligt och också naturligt då viss öronvax är skyddande. Ofta så brukar de kunna rengör själv genom att klia sig om det skulle behövas men ibland behöver de hjälp och då kan det vara bra att använda en öronrengöring som är anpassad för hund och katt.Det är ganska vanligt att hundar med hängade öron har problem med smutsiga öron och behöver då tvättas med öronrengöring Aptus Ear Care är en öronrengöring som löser upp vax utan att irritera örat.

Rengöringen är vattenbaserad och fri från etanol och väldigt mild.Aptus Ear Care ÖronrengöringKan användas dagligenMild rengöring som är etanolfriGer ej fläckarKan användas dagligenFlaskan har en mjuk pipett för enkel och säker appliceringPassar både hund och kattInnehåller 100 mlSåhär rengör du din hunds öronHåll i öronlappen och fyll hörselgången med rumstempererad örontvätt utan att spetsen på flaskan rör örat.Massera gärna lite lätt strax nedanför öronbasen så att öronrengöringen kan lösa upp öronvax.Ge ditt husdjur tillfälle att skaka på huvudet.Gör rent med hjälp av bomullspad.Använd inte om trumhinnan är perforerad. Följ alltid veterinärens rekommendationer.   .

Se även andra produkter från Ögon Öron

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundborstar

Hundborstar från Kerbl

Se alla produkter
Färskfoder

Färskfoder från Vom og Hundemat

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Vattenleksaker

Vattenleksaker från All For Paws

Se alla produkter