Sidan innehåller annonslänkar

AniVox Öronskölj 100 ml

Beställ AniVox Öronskölj 100 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AniVox Öronskölj 100 ml inom kategorin Ögon Öron.

Produktinformation

En öronskölj med många användningsområden!Denna öronskölj hjälper till att lösa upp orenheter och illaluktande partiklar från örat Hjälper till att lugna röda, irriterande och kliande öron.

Funkar även utmärkt att använda om trumhinnan är punkterad. Använd AniVox reglebundet eller efter behov.Öronsköljen är helt utan färgämnen och parfym och funkar därför även för de mest känsliga öron.Se och lukta hunden i öronen dagligen.

Använd AniVox efter behov. Kan användas dagligen eller om öronen vätskar mycket så funkar denna bra att använda två gånger dagligen.InstruktionerSe till att flaskan är kroppstempererad, t.ex.

genom att sätta den innanför kläderna en stund. (Kör inte flaskan i micron.)Placera flaskans pip precis i början av örats kanal - tryck ej in pipen i öratTryck på flaskan för att få in vätskan i öratGnugga och massera försiktigt hundens öra så att vätskan sprider sig och åker in i örats kanalLåt hunden fritt skaka på huvudet så att överflödig vätska åker utTorka och rengör öronen med exempelvis en bomullspadUpprepa proceduren om örat inte har blivit rentOBS! Om du upplever att problem kvarstår rekommenderas du alltid kontakta veterinär.

Se även andra produkter från Ögon Öron

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dentaltugg

Dentaltugg från Planet Pet Society

Se alla produkter
Badrock hund

Badrock hund från Rukka

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Purina Pro Plan

Se alla produkter
Husse  Matte

Husse Matte från Feel Active

Se alla produkter