Sidan innehåller annonslänkar

AniVox Öronskölj 100 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En öronskölj med många användningsområden!Denna öronskölj hjälper till att lösa upp orenheter och illaluktande partiklar från örat Hjälper till att lugna röda, irriterande och kliande öron.

Funkar även utmärkt att använda om trumhinnan är punkterad. Använd AniVox reglebundet eller efter behov.Öronsköljen är helt utan färgämnen och parfym och funkar därför även för de mest känsliga öron.Se och lukta hunden i öronen dagligen.

Använd AniVox efter behov. Kan användas dagligen eller om öronen vätskar mycket så funkar denna bra att använda två gånger dagligen.InstruktionerSe till att flaskan är kroppstempererad, t.ex.

genom att sätta den innanför kläderna en stund. (Kör inte flaskan i micron.)Placera flaskans pip precis i början av örats kanal - tryck ej in pipen i öratTryck på flaskan för att få in vätskan i öratGnugga och massera försiktigt hundens öra så att vätskan sprider sig och åker in i örats kanalLåt hunden fritt skaka på huvudet så att överflödig vätska åker utTorka och rengör öronen med exempelvis en bomullspadUpprepa proceduren om örat inte har blivit rentOBS! Om du upplever att problem kvarstår rekommenderas du alltid kontakta veterinär.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ögon Öron från andra varumärken

TrizAural

Ögon Öron från Dechra

Se vad Dechra har inom Ögon Öron.
Vet's Best Clean Eye Ögonpads 100-pack

Ögon Öron från Vet's Best

Utforska allt inom Ögon Öron från Vet's Best.
Aptus Eye Gel 10 ml

Ögon Öron från Aptus

Visa produkter inom Ögon Öron från Aptus.
Trixie Ögonservett med Aloe Vera 100-pack

Ögon Öron från Trixie

Missa inga bra priser på Ögon Öron från Trixie.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024