Sidan innehåller annonslänkar

Muscle Recover fodertillskott - 800 g

Beställ Muscle Recover fodertillskott - 800 g på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Muscle Recover fodertillskott - 800 g inom kategorin Muskler Energi.

Produktinformation

Muscle Recover är anpassat för hästar som är i intensiv träning eller rehabilitering, samt unga hästar i inridning. Fodertillskottet innehåller antioxidanterna Vitamin E och selen som neutraliserar de avfallssubstanser som ackumuleras i musklerna under träningen.

Detta minskar risken för stela och ömma muskler.   I Muscle Recover finner du linfröolja som ökar hästens uthållighet och stärker hud och päls.

Dessutom med extra tillsatt lysin som återuppbygger muskulaturen efter hård träning. Då fodertillskottet även innehåller Vitamin E, selen och lysin fungerar produkten även för att främja fertiliteten hos avelsston då den stimulerar ägglossningen.

Därför rekommenderar vi att du använder Muscle Recover i förberedelserna inför betäckning.   För varje ämnes individuella påverkan, läs nedan Linfröolja gynnar hästens matsmältningssystem, ger en vacker och glansig päls och håller inflammationer nere och är därför avgörande vid intensiv träning.

L-lysin hjälper till att återuppbygga och utveckla muskelmassa. Vitamin E fungerar som en antioxidant i ett brett spektrum av processer i hästens kropp.

Som antioxidant, neutraliserar Vitamin E de avfallsämnen som ackumuleras i musklerna och är därför viktigt för hästar i träning. Selen fungerar som en antioxidant precis som Vitamin E, och hjälper därför till att förbättramuskelfunktionen i hästen.

Ökar uthålligheten. Återuppbygger muskelmassa.

Främjar brunst och ägglossning. Linfröolja   Dextros       Näringsmässiga tillsatser   Vitamin E 40000 IU Selen 25 mg L-lysin 200000 mg Vikt Mängd Per 100 kg 5 - 10 ml Vid träning Muscle Recover har störst effekt på neutraliseringen av avfallsämnen om den ges omedelbart efter hård träningen eller rehabilitering.

Produkter från kända varumärken
Tuggpinnar

Tuggpinnar från FourFriends

Se alla produkter
Löpbälten

Löpbälten från Non-Stop

Se alla produkter
Kragar och Bodys

Kragar och Bodys från Imazo

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Acana

Se alla produkter