Sidan innehåller annonslänkar

AromaDog Rescue Calming LongLimbs Flattie

Jämför produkt AromaDog Rescue Calming LongLimbs Flattie online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AromaDog Rescue Calming LongLimbs Flattie i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

AromaDog Rescue Calming LongLimbs FlattieDenna söta nallen har långa ben och är utrustad med en squeaker. Inuti squeakern så finns det vaniljarom som fungerar naturligt lugnande på din hund.

Nallen är därför en perfekt present till en hund som nyss flyttat in i sitt hem, eller som är lite mer orolig i största allmänhet. Nallen är även perfekt att ha med till veterinären eller någon annan stressig situation.Storlek 54 x 17 x 2 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Se gärna också

FuzzYard Juldonut 23 cm -20%

Rolig julleksak för hundar och hundägare som älskar donuts!Mjuk Pipande Hundleksak - FuzzYard Juldonut 23 cmFuzzYards julleksak är urgullig! Leksaken ser ut som en donut och är mjuk och skön för hunden att bita i, dessutom piper den!VetZoo har flera roliga hundleksaker som ser ut som mat & dryck, tillsammans blir dem en väldigt en rolig detalj i hundens lekkorg och den bästa julklappen för en hund eller hundägare med matintresse!Bästa julleksaken för hundar med kliande tänder Hundleksaken är formad som en rolig donut. Den är extra kul för valpar med kliande tänder! Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Agility

Agility från Trixie

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från AktivSvea

Se alla produkter
Klösträd  Katträd

Klösträd Katträd från Trixie

Se alla produkter
Träningsredskap för hund

Träningsredskap för hund från Acme

Se alla produkter