Sidan innehåller annonslänkar

AromaDog Rescue Calming Filt Toffee

Beställ AromaDog Rescue Calming Filt Toffee på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AromaDog Rescue Calming Filt Toffee inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

AromaDog Rescue Calming Filt ToffeeDenna söta mjuka hundleksaken har en squeaker inuti som är fylld med vaniljarom som verkar lugnande på din hund. Detta mjukdjuret är därför perfekt att ta med vid stressiga situationer såsom veterinärbesök eller i största allmänhet till mer otrygga hundar.

Se gärna också

Be Nordic Mjukisdjur Fiskmås 35 cm

Be Nordic Mjukisdjur Fiskmås 35 cmDen här roliga fiskmåsen är en perfekt lekkompis till din vovve! Den är tillverkad av robusta tyger och stilrena färger. Inuti fiskmåsen finns även en squeaker som låter när hunden biter i den, extra spännande!Be Nordic Mjukisdjur Fiskmås 35 cm tillhör Trixies serie Be Nordic som är inspirerad av den tyska kusten som består av strand och hav. I serien ingår därför bland annat  leksaker i form av knutar, rep, ankare och fyrar.Storlek:35 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från AlgGutten

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Monster Pet Food

Se alla produkter
Akvarietillbehör

Akvarietillbehör från Eheim

Se alla produkter
Midjeväskor

Midjeväskor från Metizo

Se alla produkter