Aroma Dog Rescue Calming Long Limbs Flattie

Beställ Aroma Dog Rescue Calming Long Limbs Flattie på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aroma Dog Rescue Calming Long Limbs Flattie inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

Aroma Dog Rescue Calming Long Limbs FlattieDenna söta kaninen har långa ben och en squeaker. Inuti squeakern är kaninen försedd med vaniljarom som verkar lugnande på din hund.

Mjukisdjur från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Bark-a-Boo AlpineRetreat Get med Repmage

Mjukisdjur från Bark-a-Boo

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Bark-a-Boo.
Upp till 50% rabatt
KONG Phatz Lejon

Mjukisdjur från KONG

Visa produkter inom Mjukisdjur från KONG.
Upp till 50% rabatt
Trixie Dog Bäver Hundleksak (27 cm)

Mjukisdjur från Trixie

Visa produkter inom Mjukisdjur från Trixie.
Upp till 30% rabatt
Little&Bigger GlazierGlory Isbjörn med Fisk

Mjukisdjur från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Little&Bigger.
Upp till 15% rabatt
Be Nordic Ankare

Mjukisdjur från Be Nordic

Utforska allt inom Mjukisdjur från Be Nordic.
RIP Hide Får

Mjukisdjur från RIP

Utforska allt inom Mjukisdjur från RIP.

Se gärna också

KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Bäver med Godisficka

KONG - Cozie Pocketz Mjukisdjur, Bäver med Godisficka!Denna mjuka hundleksak är perfekt för vovvar som gillar att tugga och bita på sina leksaker. Med en dold godisficka och två avtagbara squeaky-bollar är detta tre leksaker i en.KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Bäver är förstärkt med ett extra lager av tyg för att göra den extra slitstark och hållbar. Den är tålig nog för att klara av dragkamper och tuff hundlek, samtidigt som den är mjuk och skonsam mot hundens tänder.Några fördelar med KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Bäver med Godisficka är dess avtagbara pipande bollar som ger extra stimulans till din hund, den dolda godisfickan som gör att din hund måste jobba lite extra för att hitta sitt godis och den extra förstärkningen av tyg som ger leksaken en längre hållbarhet.Se video på leksaken härSammanfattning - KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur, BäverAvtagbara pipande bollar Dolda godisfickan Extra förstärkningen av tygKom ihåg, det är viktigt att du alltid övervakar din hunds lek med leksaker och tar bort dem om de går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023