Aroma Dog Rescue Calming Flattie Small Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aroma Dog Rescue Calming Flattie Small GråDetta gulliga gosedjuret har pipljud och innehåller vaniljarom. Vaniljen verkar lugnande på din hund och det gör att gosedjuret passar perfekt vid stressiga situationer, för oroliga hundar eller för hundar som ibland blir hyperaktiva.Storlek 15 cm långTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mjukisdjur från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Dog Bäver Hundleksak (40 cm)

Mjukisdjur från Trixie

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Trixie.
RIP Hide Får

Mjukisdjur från RIP

Utforska allt inom Mjukisdjur från RIP.
KONG Phatz Gris (S)

Mjukisdjur från KONG

Visa produkter inom Mjukisdjur från KONG.
Gaia Suede Häst Gul

Mjukisdjur från Gaia

Utforska allt inom Mjukisdjur från Gaia.
Party Pets Anka 20 cm

Mjukisdjur från Party Pets

Utforska allt inom Mjukisdjur från Party Pets.
All For Paws Classic Hundleksak Räv

Mjukisdjur från All For Paws

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från All For Paws.

Se gärna också

Trixie Mjukisdjur Elefant i Återvunnen Plysch 50 cm -15%

Slitstark och rolig hundleksak för alla hundar: Trixie - Mjukisdjur Elefant i Återvunnen Plysch, 50 cmGulligt elefant-gosedjur till hundar. Den perfekta hundleksaken för både valpar och vuxna hundar som gillar att bära på saker. Den är tillverkad av mjuk och slitstark polyester som är lätt för hunden att bita och tugga på. Leksaken har också ett mjukt innerfoder som gör den extra lätt för hunden att bära på.En hållbar hundpresent: Trixie - Mjukisdjur Elefant i Återvunnen Plysch, 50 cmDenna hundleksak är en bra present till hundägare som vill ge sin hund en hållbar och rolig leksak. Leksaken är tillverkad av återvunnen polyester, vilket gör den till ett bra val för miljön.Trixie - Mjukisdjur Elefant i Återvunnen Plysch, 50 cm:Slitstark och hållbarPerfekt för aktiva hundarSöt och gosigMaterial: Återvunnen polyesterStorlek: 50 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024