Sidan innehåller annonslänkar

Aroma Dog Rescue Calming Buddy Grå 30 cm

Jämför produkt Aroma Dog Rescue Calming Buddy Grå 30 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aroma Dog Rescue Calming Buddy Grå 30 cm i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

Aroma Dog Rescue Calming Buddy Grå 30 cmDetta gulliga gosedjuret har en squeaker inuti med lugnande vaniljarom. Detta gör gosedjuret perfekt för hundar som precis kommit till ett nytt hem, eller för allmänt stressiga situationer.Tänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Se gärna också

Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila)

EgenskaperAroma Dog är en leksak som hjälper hundar att känna sig trygga, lugna och gör att dem kan slappna av. Tillverkade av en naturlig lavendelblandning av 100% terapeutiskt klassade eteriska oljor. Leksaken avger en doft som ökar känslan av trygghet och lugn hos din hund. Doften frigörs när pipen i leksaken trycks ihop genom en patenterad teknologi.Hunden andas in oljorna och blir på så sätt mer avslappnad och lugn. Tillverkad i mjuk fleece och lugnar oroliga hundar om natten, lugnar hyperaktivitet och är perfekt att ha med när det är dags att åka till ex veterinären.Storlek 15 x 15 x 3 cmOBS!Tänk på att en hund som lider av separationsångest, oro eller rädslor kan behöva undersökas av en veterinär för att undersöka orsaken till problemen och sedan vidare en etolog om hunden är helt frisk i övrigt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kattspö

Kattspö från Pawise

Se alla produkter
Problem med urinvägarna

Problem med urinvägarna från Specific

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från FourFriends

Se alla produkter
Bilselar

Bilselar från Trixie

Se alla produkter