Sidan innehåller annonslänkar

Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila)

Beställ Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila) inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

EgenskaperAroma Dog är en leksak som hjälper hundar att känna sig trygga, lugna och gör att dem kan slappna av. Tillverkade av en naturlig lavendelblandning av 100% terapeutiskt klassade eteriska oljor.

Leksaken avger en doft som ökar känslan av trygghet och lugn hos din hund. Doften frigörs när pipen i leksaken trycks ihop genom en patenterad teknologi.Hunden andas in oljorna och blir på så sätt mer avslappnad och lugn.

Se gärna också

AromaDog Rescue Calming LongLimbs Flattie

AromaDog Rescue Calming LongLimbs FlattieDenna söta nallen har långa ben och är utrustad med en squeaker. Inuti squeakern så finns det vaniljarom som fungerar naturligt lugnande på din hund. Nallen är därför en perfekt present till en hund som nyss flyttat in i sitt hem, eller som är lite mer orolig i största allmänhet. Nallen är även perfekt att ha med till veterinären eller någon annan stressig situation.Storlek: 54 x 17 x 2 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundselar

Hundselar från Cloud7

Se alla produkter
Övervikt

Övervikt från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Kaningodis

Kaningodis från JR Farm

Se alla produkter
Bollar

Bollar från Aveo

Se alla produkter