Sidan innehåller annonslänkar

Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila)

Jämför produkt Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila) i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

EgenskaperAroma Dog är en leksak som hjälper hundar att känna sig trygga, lugna och gör att dem kan slappna av. Tillverkade av en naturlig lavendelblandning av 100% terapeutiskt klassade eteriska oljor.

Leksaken avger en doft som ökar känslan av trygghet och lugn hos din hund. Doften frigörs när pipen i leksaken trycks ihop genom en patenterad teknologi.Hunden andas in oljorna och blir på så sätt mer avslappnad och lugn.

Mjukisdjur från andra varumärken

Trixie Gosedjur Kanin

Mjukisdjur från Trixie

Utforska allt inom Mjukisdjur från Trixie.
KONG Phatz Flodhäst Hundleksak

Mjukisdjur från KONG

Utforska allt inom Mjukisdjur från KONG.
FuzzYard Juldonut 23 cm

Mjukisdjur från FuzzYard

Se vad FuzzYard har inom Mjukisdjur.
Little&Bigger Cosy Uggla

Mjukisdjur från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Little&Bigger.
Resploot Endangered Finsk Järv

Mjukisdjur från Resploot

Se produkter inom Mjukisdjur från Resploot.
AromaDog Rescue Calming Filt Toffee

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se produkter inom Mjukisdjur från Aroma Dog.

Se gärna också

Resploot Endangered Karettsköldpadda

Valpleksak av återvunnet materialResploot Endangered Karettsköldpadda är mjuk leksak som din hund eller valp kan mysa med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken piper inte när din hund biter i den. Storlek: 22x24x6 cm.Vad är en Karettsköldpadda och varför är en hotad?Karettsköldpaddan finns i våra tropiska hav i närheten av korallreven. De hjälper till att underhålla korallreven och sjögräsbäddarna.Karettsköldpaddans vackra teckning på skölden gör dem värdefulla och de fångas ofta in och avlivas för att kunna säljas för sitt sköldpaddsskal på olika marknader.52% av världens sköldpaddor har någon gång ätit en plastpåse, en plastpåse i vattnet kan se ut som en manet vilket är sköldpaddans vanligaste föda.Karettsköldpaddan är akut hotad i världen.Resploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023