Aroma Dog Calming Buddy Long Limbs Flattie Grön 54 cm

Jämför produkt Aroma Dog Calming Buddy Long Limbs Flattie Grön 54 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aroma Dog Calming Buddy Long Limbs Flattie Grön 54 cm i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Long Limbs Flattie Grön 54 cmDenna nallen är hela 54 cm lång, har pipljud och är berikad med lavendel som verkar naturligt lugnande på din hund. Nallen är perfekt att ha med vid stressiga situationer eller som sovkompis i hundkorgen.Tänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Se gärna också

FuzzYardShake Your Bon Bons Smällkaramell 2-pack -20%

Rolig julleksak för hundar och hundägare som älskar donuts!Mjuk Pipande Hundleksak - FuzzYardShake Your Bon Bons Smällkaramell 2-packFuzzYardShake Your Bon Bons Smällkaramell är urgullig och kommer i 2-pack! Leksaken ser ut som en donut och är mjuk och skön för hunden att bita i, dessutom piper den!VetZoo har flera roliga hundleksaker som ser ut som mat & dryck, tillsammans blir dem en väldigt en rolig detalj i hundens lekkorg och den bästa julklappen för en hund eller hundägare med matintresse!Bästa julleksaken för hundar med kliande tänder Hundleksaken är formad som en rolig smällkaramell. Den är extra kul för valpar med kliande tänder! Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hundmatskålar

Hundmatskålar från Basic

Se alla produkter
Bäddar

Bäddar från Petcare

Se alla produkter
Skålar  Höhäckar

Skålar Höhäckar från Kerbl

Se alla produkter
Tuggleksaker

Tuggleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter