Aroma Dog Calming Buddy Long Limbs Flattie Grön 54 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Long Limbs Flattie Grön 54 cmDenna nallen är hela 54 cm lång, har pipljud och är berikad med lavendel som verkar naturligt lugnande på din hund. Nallen är perfekt att ha med vid stressiga situationer eller som sovkompis i hundkorgen.Tänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mjukisdjur från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Dog Bäver Hundleksak (40 cm)

Mjukisdjur från Trixie

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Trixie.
RIP Hide Får

Mjukisdjur från RIP

Utforska allt inom Mjukisdjur från RIP.
KONG Phatz Gris (S)

Mjukisdjur från KONG

Visa produkter inom Mjukisdjur från KONG.
Gaia Suede Häst Gul

Mjukisdjur från Gaia

Utforska allt inom Mjukisdjur från Gaia.
Party Pets Anka 20 cm

Mjukisdjur från Party Pets

Utforska allt inom Mjukisdjur från Party Pets.
All For Paws Classic Hundleksak Räv

Mjukisdjur från All For Paws

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från All For Paws.

Se gärna också

KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka

Slitstark hundleksak med dold godisficka - KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med GodisfickaKONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka är den perfekta hundleksaken. Den mjuka leksaksräv har en dold godisficka och två roliga avtagbara squeaky-bollar inuti -Tre leksaker i en! KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka - Slitstark hundleksak som håller KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka, passar perfekt för bitglada valpar. Leksaken har förstärkts med ett extra lager av tyg för att göra den mer slitstark och tålig. Denna mjuka leksak är skonsam mot hundens tänder och är perfekt när din vovve behöver lite extra stimulans.Fördelar med KONG Cozie Pocketz Mjukisdjur Räv med Godisficka:Avtagbara pipande bollar: Leksaken kommer med två avtagbara squeaky-bollar.Dold godisficka: Godisfickan sitter sig inuti leksaken och gör att din hund måste kämpa lite extra för att hitta sin godiset. -Stimulerande!Förstärkt hållbarhet: Leksaken har en extra förstärkning av tyg som gör den extra hållbar och passande för dragkamper och bitglada hundar. Se en video på hundleksaken härKom ihåg, om leksaken skadas eller trasas sönder, kan lösa delar vara farliga om de sväljs. Ta bort leksaken om den skulle gå sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024