Sidan innehåller annonslänkar

Aroma Dog Calming Buddy Flattie (S)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Flattie BlåDetta härliga mjukdjuret har pipljud och innehåller lavendel som verkar naturligt lugnande på din hund. Mjukdjuret är därför perfekt att ha med vid stressiga situationer såsom resor eller när hunden behöver vara ensam en liten stund.Välj mellan två olika storlekar15 cm26 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mjukisdjur från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Dog Bäver Hundleksak (40 cm)

Mjukisdjur från Trixie

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Trixie.
RIP Hide Får

Mjukisdjur från RIP

Utforska allt inom Mjukisdjur från RIP.
KONG Phatz Gris (S)

Mjukisdjur från KONG

Visa produkter inom Mjukisdjur från KONG.
Gaia Suede Häst Gul

Mjukisdjur från Gaia

Utforska allt inom Mjukisdjur från Gaia.
Party Pets Anka 20 cm

Mjukisdjur från Party Pets

Utforska allt inom Mjukisdjur från Party Pets.
All For Paws Classic Hundleksak Räv

Mjukisdjur från All For Paws

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från All For Paws.

Se gärna också

Trixie Junior Mjukisdjur Sengångare med Hjärtslag 34 cm -15%

Den perfekta leksaken för att hjälpa din valp att sova gott: Trixie Junior Mjukisdjur Sengångare med Hjärtslag 34 cmDenna söta och hundleksak är perfekt för att hjälpa din valp att sova gott. Leksaken har ett inbyggt hjärta som slår, vilket liknar ljudet av en mammahunds hjärtslag. Detta hjälper valpen att känna sig trygg och lugn.Trixie Junior Mjukisdjur Sengångare med Hjärtslag, är tillverkad av mjuk, slitstarkt plysch material som är perfekt för bitglada valpar. Den är dessutom lätt att tvätta.Hjärtat slår i 20 minuter och stängs sedan av automatiskt. Detta hjälper till att förhindra att valpen blir överstimulerad.Trixie Junior Mjukisdjur Sengångare med Hjärtslag fördelar:Kan ha en lugnande effekt på valparHjälper valpen att sova gottSlitstark valpleksakMaterial: Mjuk plyschStorlek: 34 cmDrivs av tre LR 44-batterier (ingår)Hur man använder Trixie Junior Mjukisdjur Sengångare med Hjärtslag :Slå på leksaken med knappen på sidan.Hjärtat slår i 20 minuter och stängs sedan av automatiskt.Ta bort batterierna innan du tvättar leksaken.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024