Aroma Dog Calming Buddy Flattie Hund Lila 26 cm

Jämför produkt Aroma Dog Calming Buddy Flattie Hund Lila 26 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aroma Dog Calming Buddy Flattie Hund Lila 26 cm i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Flattie Hund Lila 26 cmDetta mysiga gosedjuret med pipljud vill inget hellre än att bli din vovves bästa vän. Gosedjuret är berikat med lavendel som fungerar naturligt lugnande på din hund. Aroma Dog Calming Buddy Flattie Hund Lila 26 cm är därför perfekt att ta med till veterinären, att ha i bilen eller i andra situationer som kan vara stressiga för hunden.Tänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Mjukisdjur från andra varumärken

Trixie Gosedjur Kanin

Mjukisdjur från Trixie

Utforska allt inom Mjukisdjur från Trixie.
KONG Phatz Flodhäst Hundleksak

Mjukisdjur från KONG

Utforska allt inom Mjukisdjur från KONG.
FuzzYard Juldonut 23 cm

Mjukisdjur från FuzzYard

Se vad FuzzYard har inom Mjukisdjur.
Little&Bigger Cosy Uggla

Mjukisdjur från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Little&Bigger.
Resploot Endangered Finsk Järv

Mjukisdjur från Resploot

Se produkter inom Mjukisdjur från Resploot.
AromaDog Rescue Calming Filt Toffee

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se produkter inom Mjukisdjur från Aroma Dog.

Se gärna också

Resploot Endangered Fransk Flodiller

Resploot Endangered Fransk Flodiller  är söt leksak som din hund eller valp kan mysa och leka med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken har pipljud. Storlek: 25x21x 5 cm.Vad är en fransk flodiller och varför är den hotad?Fransk flodiller lever i östra delarna av Europa samt norra Spanien och södra Frankrike och lever primärt vid insjöar eller vattendragDeras tidigare utbredning var över hela EuropaEn av anledningarna till att den är utrotningshotad är för att den har jagats i stor utsträckning för sin pälsDeras levnadsområden har också förstörts vilket har bidragit till minskning av populationenDen franska flodillern blir också utkonkurrerad av den större amerikanska minkenDen franska flodillern är stark hotad och idag finns endast några tusen individer på isolerade platser i EuropaResploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023