Aroma Dog Calming Buddy Flattie Grön 15 cm

Beställ Aroma Dog Calming Buddy Flattie Grön 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aroma Dog Calming Buddy Flattie Grön 15 cm inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Flattie Grön 15 cmDenna söta nallen med pipljud är berikad med lavendel som är naturligt lugnande. Nallen är perfekt att ha vid stressiga situationer eller hyperaktivitet.Tänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Se gärna också

Be Nordic Mjukisdjur Fiskmås 35 cm

Be Nordic Mjukisdjur Fiskmås 35 cmDen här roliga fiskmåsen är en perfekt lekkompis till din vovve! Den är tillverkad av robusta tyger och stilrena färger. Inuti fiskmåsen finns även en squeaker som låter när hunden biter i den, extra spännande!Be Nordic Mjukisdjur Fiskmås 35 cm tillhör Trixies serie Be Nordic som är inspirerad av den tyska kusten som består av strand och hav. I serien ingår därför bland annat  leksaker i form av knutar, rep, ankare och fyrar.Storlek:35 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Halla

Se alla produkter
Hundskor

Hundskor från Rukka

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Mjau

Se alla produkter
Träningsredskap för hund

Träningsredskap för hund från Pro Dog

Se alla produkter