Sidan innehåller annonslänkar

Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (26 cm)

Beställ Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (26 cm) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (26 cm) inom kategorin Mjukisdjur.

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Flattie BlåDetta härliga mjukdjuret har pipljud och innehåller lavendel som verkar naturligt lugnande på din hund. Mjukdjuret är därför perfekt att ha med vid stressiga situationer såsom resor eller när hunden behöver vara ensam en liten stund.Välj mellan två olika storlekar15 cm26 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Mjukisdjur från andra varumärken

Trixie Gosedjur Kanin

Mjukisdjur från Trixie

Utforska allt inom Mjukisdjur från Trixie.
KONG Phatz Flodhäst Hundleksak

Mjukisdjur från KONG

Utforska allt inom Mjukisdjur från KONG.
FuzzYard Juldonut 23 cm

Mjukisdjur från FuzzYard

Se vad FuzzYard har inom Mjukisdjur.
Little&Bigger Cosy Uggla

Mjukisdjur från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Little&Bigger.
Resploot Endangered Finsk Järv

Mjukisdjur från Resploot

Se produkter inom Mjukisdjur från Resploot.
AromaDog Rescue Calming Filt Toffee

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se produkter inom Mjukisdjur från Aroma Dog.

Se gärna också

Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur

Hundleksak med pipljud!Resploot Endangered Vancouvermurmeldjur  är mjuk leksak som din hund eller valp kan mysa och leka med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken har pipljud. Storlek: 24x16x7 cm.Vad är ett Vancouvermurmeldjur och varför är den hotad?Som namnet antyder så lever Vancouvermurmeldjuret på Vancouverön utanför Kanadas västkust.Vancouvermurmeldjuret lever i gryt i skog och på slätter och går i ide under vinternVancouvermurmeldjuret kan bli upp till 70 cm och är nära besläktad med andra murmeldjur.Vacouvermurmeldjuret är starkt hotad och det finns omkring 300 individer kvarResploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023