Sidan innehåller annonslänkar

Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (26 cm)

Jämför produkt Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (26 cm) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aroma Dog Calming Buddy Flattie Blå (26 cm) i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

Aroma Dog Calming Buddy Flattie BlåDetta härliga mjukdjuret har pipljud och innehåller lavendel som verkar naturligt lugnande på din hund. Mjukdjuret är därför perfekt att ha med vid stressiga situationer såsom resor eller när hunden behöver vara ensam en liten stund.Välj mellan två olika storlekar15 cm26 cmTänk på att hundar kan vara starkare än man tror, så se till att ha uppsikt över din hund när den leker med en leksak och ta bort leksaken om den går sönder. .

Se gärna också

Aroma Dog Lugnande Hundleksak Björn (Lila)

EgenskaperAroma Dog är en leksak som hjälper hundar att känna sig trygga, lugna och gör att dem kan slappna av. Tillverkade av en naturlig lavendelblandning av 100% terapeutiskt klassade eteriska oljor. Leksaken avger en doft som ökar känslan av trygghet och lugn hos din hund. Doften frigörs när pipen i leksaken trycks ihop genom en patenterad teknologi.Hunden andas in oljorna och blir på så sätt mer avslappnad och lugn. Tillverkad i mjuk fleece och lugnar oroliga hundar om natten, lugnar hyperaktivitet och är perfekt att ha med när det är dags att åka till ex veterinären.Storlek 15 x 15 x 3 cmOBS!Tänk på att en hund som lider av separationsångest, oro eller rädslor kan behöva undersökas av en veterinär för att undersöka orsaken till problemen och sedan vidare en etolog om hunden är helt frisk i övrigt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Profine

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från Brit Care

Se alla produkter
Selar

Selar från PAIKKA

Se alla produkter
Kattigloo

Kattigloo från Trixie

Se alla produkter