All For Paws Woodland Classic Hundleksak Ekorre

Jämför produkt All For Paws Woodland Classic Hundleksak Ekorre online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten All For Paws Woodland Classic Hundleksak Ekorre i kategorin Mjukisdjur här hos oss.

Produktinformation

Mjuk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursekorre med pip, perfekt för den leksugna hunden Storlek 25 cm.Tänk på att hålla hunden under uppsikt när den leker. .

Se gärna också

FuzzYardShake Your Bon Bons Smällkaramell 2-pack -20%

Rolig julleksak för hundar och hundägare som älskar donuts!Mjuk Pipande Hundleksak - FuzzYardShake Your Bon Bons Smällkaramell 2-packFuzzYardShake Your Bon Bons Smällkaramell är urgullig och kommer i 2-pack! Leksaken ser ut som en donut och är mjuk och skön för hunden att bita i, dessutom piper den!VetZoo har flera roliga hundleksaker som ser ut som mat & dryck, tillsammans blir dem en väldigt en rolig detalj i hundens lekkorg och den bästa julklappen för en hund eller hundägare med matintresse!Bästa julleksaken för hundar med kliande tänder Hundleksaken är formad som en rolig smällkaramell. Den är extra kul för valpar med kliande tänder! Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mjukisdjur

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Våtfoder

Våtfoder från HappyDog

Se alla produkter
Matskålar

Matskålar från Petcare

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Hill's Prescription Diet

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Nutrolin

Se alla produkter