Sidan innehåller annonslänkar

All For Paws Classic Hundleksak Räv

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

uk hundleksak som passar alla busiga hundar!En mjuk och rolig gosedjursräv med pip, perfekt för den leksugna hunden Storlek 25 cm.Håll hunden under uppsikt när den leker. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mjukisdjur från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Trixie Dog Bäver Hundleksak (40 cm)

Mjukisdjur från Trixie

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från Trixie.
RIP Hide Får

Mjukisdjur från RIP

Utforska allt inom Mjukisdjur från RIP.
KONG Phatz Gris (S)

Mjukisdjur från KONG

Visa produkter inom Mjukisdjur från KONG.
Gaia Suede Häst Gul

Mjukisdjur från Gaia

Utforska allt inom Mjukisdjur från Gaia.
Party Pets Anka 20 cm

Mjukisdjur från Party Pets

Utforska allt inom Mjukisdjur från Party Pets.
All For Paws Classic Hundleksak Räv

Mjukisdjur från All For Paws

Missa inga bra priser på Mjukisdjur från All For Paws.

Se gärna också

Resploot Endangered Finsk Järv

Mjuk hundleksak med pipljud!Resploot Endangered Finsk Järv är gullig leksak som din hund eller valp kan mysa och leka med. Leksaken är tillverkad av återvunnet material, framförallt återvunna PET-flaskor som har 75% mindre CO2-utsläpp en vanlig polyester. Leksaken har pipljud. Storlek: 24x6x9 cm.Vad är en järv och varför är det hotad?Järven lever på norra halvklotet i skogsområden och tundra.Järven är Europas största mårddjur och kan bli upp till 85 cm lång och väga upp til 16 kg.Den har under stor del av 1800- och 1900-talet varit utsatt för jakt vilket har gjort att populationen miskat kraftigt, järven är sedan 1969 fridlyst i Sverige.Järven förknippas mest med fjällvärlden men har på senare år också etablerat sig längre söder ut i skogsområdenResploot Endangerad:Produktserien Endangered består av hundleksaker som föreställer olika utrotningshotade arter i världen.Resploot samarbetar med WWF Indien för att höja mevetenheten om artbevarande.Hela produktserien Endangered är tillverkat av återvunnet material, främst PET-flaskor. Återvunnen polyester ger 75% mindre CO2-utsläpp än nyskapad polyester.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024