Midjeväska Softbelt - Softbelt midjeväska

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna praktiska midjeväska monteras på ditt Baggen Softbelt och gör det enkelt att få med de viktigaste prylarna på din utflykt med hunden. Väskan är noga designad för att vara följsam och inte vara i vägen samtidigt som den erbjuder gott om förvaring.

Väskan har ett stort fack som rymmer nycklar, plånbok eller mobiltelefon vid promenader, joggning eller andra aktiviteter. Utöver detta finns även en hållare för dryck på sidan av väskan som rymmer en normalstor vattenflaska.

På väskan finns en stor reflex som ger maximal synlighet vid aktiviteter under mörkare tider.   Passar på samtliga Baggen Softbelt.   Smdig och följsam ryggväska som monterad på ditt Baggen Softbelt.  Dryckeshållare på sidan av väskan.  Stor reflex ger maximal synlighet under mörkare tider. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024