Midjeväska Softbelt - Softbelt midjeväska

Beställ Midjeväska Softbelt - Softbelt midjeväska på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Midjeväska Softbelt - Softbelt midjeväska inom kategorin Midjeväskor.

Produktinformation

Denna praktiska midjeväska monteras på ditt Baggen Softbelt och gör det enkelt att få med de viktigaste prylarna på din utflykt med hunden. Väskan är noga designad för att vara följsam och inte vara i vägen samtidigt som den erbjuder gott om förvaring.

Väskan har ett stort fack som rymmer nycklar, plånbok eller mobiltelefon vid promenader, joggning eller andra aktiviteter. Utöver detta finns även en hållare för dryck på sidan av väskan som rymmer en normalstor vattenflaska.

På väskan finns en stor reflex som ger maximal synlighet vid aktiviteter under mörkare tider.   Passar på samtliga Baggen Softbelt.   Smdig och följsam ryggväska som monterad på ditt Baggen Softbelt.  Dryckeshållare på sidan av väskan.  Stor reflex ger maximal synlighet under mörkare tider. .

Se gärna också

CandyBag - Blå

En perfekt väska för förvaring av ex godis när det är dags för träning eller bara på promenaden med din hund. En magnestisk öppning gör det lätt att komma åt godiset, och med ett enkelt tryck på mitten stänger du till väskan. Det finns 2 fickor, 1 på varje sida, där du kan ha ex bajspåsar och visselpipa/klicker eller annat mindre som kan vara bra att ha med sig ut.   Du fäster väskan antingen runt midjan med det justerbara bältet, eller så tar du bort bältet och fäster väskan direkt på ditt eget skärp eller bara har den i fickan. Det finns reflexband både på bältet och framtill av väskan så du syns lite extra när du har den på dig och det skymmer ute, och väskorna finns i samma 10 färger som övrigt Metizo sortiment så du kan matcha allt i samma färg om du önskar.   Innerfodret går att dra upp om du behöver skölja av eller torka rent den, och fodret är av vattenavvisande bävernylon och det yttre tyget är Cordura som är slitstarkt och av hög kvalitet. Väskan går att tvätta i maskin på 30°, men den ska inte torktumlas. Väskan är 12 cm hög, 7 cm djup, 9 cm bred och har en volym på 0,5L. Slitstark, rymlig godisväska i flera olika färger

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundoveraller

Hundoveraller från Rukka

Se alla produkter
Cykelkorgar

Cykelkorgar från Trixie

Se alla produkter
Veterinärfoder

Veterinärfoder från Arion

Se alla produkter
Kläder

Kläder från PAIKKA

Se alla produkter