Sidan innehåller annonslänkar

Amundsen Pro-Dog Backpack - XXS

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Amundsen Back-Pack från Non-Stop Dogwear AB. En klövjeväska speciellt framtagen för dig och din hund för att vara funktionell, slitstark och användarvänlig.

Denna klövjeväska har två stycken sidoväskor där nödvändigheter som behövs under era vandringar kan placeras (för XXS-XS är det fack med dragkejdor). Sidoväskorna är kraftigt förstärkta för att stå emot slitage av växtlighet under vandringar och expeditioner.

  Väskorna är även skyddade mot väta från regn eller snö. Dragkejdor finns också för att lätt komma åt innehållet i sidoväskorna samt en transparent fick där karta och kompass kan placeras.

Ögla för koppel finns beläget på den bakre delen av väskan.    För att väskan skall sitta bekvämt på din hund så krävs en optimal fördelning av vikten, varför den tyngsta vikten placeras vid hundens skuldror. Klövjeväskan är justerbar med en rem mellan väskorna som inte stör hundens rörelseomfång och den är dessutom vadderad vid halsen för optimal komfort.

Reflexer finns för extra synlighet och säkerhet.  Storlek  Bredd armbåge-armbåge (cm) XXS 52-56 cm XS 56-60 cm S 60-64 cm M 64-68 cm L 68-74 cm XL 74-82 cm XXL 82-94 cm Klövjeväska med stora sidofickor för nödvändigheter Förstärkt för att tåla slitage Lättåtkomliga fickor samt genomskinlig ficka för karta vid expeditoner Ergonomisk viktfördelning ger optimal bekvämlighet som inte skadar din hund. Reflexer för extra synlighet. .

Midjeväskor från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Godisväska - Rosa/Svart

Midjeväskor från Aveo

Se produkter inom Midjeväskor från Aveo.
Upp till 15% rabatt
Go Explore™ Treat Bag - Black

Midjeväskor från DogCopenhagen

Visa produkter inom Midjeväskor från DogCopenhagen.
Upp till 15% rabatt
Midjeväska Nova-Softbelt - One Size

Midjeväskor från Baggen

Visa produkter inom Midjeväskor från Baggen.
CandyBag - Blå

Midjeväskor från Metizo

Visa produkter inom Midjeväskor från Metizo.
Amundsen Pro-Dog Backpack - L

Midjeväskor från Non-Stop

Utforska allt inom Midjeväskor från Non-Stop.
Godisväska Woolly Wolf - Woodland

Midjeväskor från Woolly Wolf

Missa inga bra priser på Midjeväskor från Woolly Wolf.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024