Non-slip skål extra tung rostfri - 2600 ml

Beställ Non-slip skål extra tung rostfri - 2600 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Non-slip skål extra tung rostfri - 2600 ml inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

Tung rostfri skål med tassmönster i svart, med gummiklädd botten som gör det svårare för skålen att glida runt. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din hund.

Det är en plats där hunden ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom din hund använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din hund äter, vilken storlek den har och hur djurets aptit ser ut.

Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Mått 250 ml       11 cm 500 ml       13 cm.

900 ml       16 cm. 1600 ml     20 cm.

2600 ml     23 cm. Hygieniskt.

Lätt att rengöra. Tål diskmaskin.

Se gärna också

Buddy Slickmatta Hund - Orange Large

Lickimat är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Buddy erbjuds i flera olika färger och följande storlekar: Medium     20 x 20 cm Large     28 x 28 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från Vetoquinol

Se alla produkter
Gnagarhagar

Gnagarhagar från Trixie

Se alla produkter
Hundhalsband

Hundhalsband från Trixie

Se alla produkter
Hundkojor

Hundkojor från Trixie

Se alla produkter