Sidan innehåller annonslänkar

Meow Inverted Bowl - Grå

Beställ Meow Inverted Bowl - Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Meow Inverted Bowl - Grå inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

En stilren, handgjord stengodsskål i 2 olika färger, rosa och grå. MEOW är inristat på sidan av skålen, och den är enkel att lyfta upp i sidan vid utfasningarna.

På insidan är det små kanter/åsar som katter gillar att slicka på för att rengöra tungan. Cirka 10,7 cm i diameter och 5 cm på höjden.

Skålen rymmer ca 1,77 dl.   Handgjord stengodsskål i 2 olika färger .

Se gärna också

Buddy Slickmatta Hund - Grön Medium

Lickimat är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Buddy erbjuds i flera olika färger och följande storlekar: Medium     20 x 20 cm Large     28 x 28 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundförarbälten

Hundförarbälten från Baggen

Se alla produkter
Torkat hundgodis

Torkat hundgodis från FourFriends

Se alla produkter
Hundsängar

Hundsängar från Little&Bigger

Se alla produkter
Kattlådor

Kattlådor från PeeWee

Se alla produkter