Sidan innehåller annonslänkar

Matskål rostfri non-tip - 400 ml

Beställ Matskål rostfri non-tip - 400 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Matskål rostfri non-tip - 400 ml inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

Rostfri skål med non-tip och gummerad kant runt botten som minskar spillrisken. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din hund.

Det är en plats där hunden ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom din hund använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder din hund äter, vilken storlek den har och hur djurets aptit ser ut.

Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet! Hygieniskt Lätt att rengöra.

Se gärna också

Buddy Slickmatta Hund - Grön Medium

Lickimat är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Buddy erbjuds i flera olika färger och följande storlekar: Medium     20 x 20 cm Large     28 x 28 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dragleksaker

Dragleksaker från Pro Dog

Se alla produkter
Skor

Skor från Sabro

Se alla produkter
Kastleksaker

Kastleksaker från Trixie

Se alla produkter
Lampor

Lampor från Orbiloc

Se alla produkter