Sidan innehåller annonslänkar

Matbar Sällskapsdjur i Keramik - 2 x 0,4 l

Beställ Matbar Sällskapsdjur i Keramik - 2 x 0,4 l på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Matbar Sällskapsdjur i Keramik - 2 x 0,4 l inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

Matbaren med hållare är en diskret och funktionell matbar för ditt husdjur. Den innehåller två tåliga keramikskålar som sitter i en tung MDF-hållare, vilket ger stabilitet.

Matbaren är designad för att vara tyst under användning och har silikonprickar för att förhindra halka. En enkel och praktisk lösning för ditt hem.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matskålar från andra varumärken

Hamsterskål

Matskålar från Aveo

Visa produkter inom Matskålar från Aveo.
Upp till 26% rabatt
Osby Mat/vattenskål i Keramik - Khaki 550 ml

Matskålar från Hunter

Se vad Hunter har inom Matskålar.
Matskål Rostfri - 1 L

Matskålar från Trixie

Utforska allt inom Matskålar från Trixie.
Frisky Kitty Kattskål - Vit

Matskålar från Petcare

Visa produkter inom Matskålar från Petcare.
Vega Bowl - M/L Steel

Matskålar från DogCopenhagen

Se vad DogCopenhagen har inom Matskålar.
Glacial Termoskål - Vit

Matskålar från Glacial

Missa inga bra priser på Matskålar från Glacial.

Se gärna också

Playdate Tuff Slickmatta Hund - Orange

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Buddy och Soother via länkar nedan:   Buddy slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023