Matbar med Kaninskålar - Matbar till Kanin

Beställ Matbar med Kaninskålar - Matbar till Kanin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Matbar med Kaninskålar - Matbar till Kanin inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

Matbar med två skålar till kanin. Skålarna kommer upp från marken via en smart hållare för att inte smutsas ner.

Motivet mitt i skålen är av en passande morot samt en kanin och står på en metallackad svart matbar md gummifötter. Skålarna mäter 13 cm och rymmer 0,3 l vardera.

Ergonomiskt utformad matbar till kanin. Hållaren håller kaninens mat fri från kontaminering och smuts.

Se gärna också

Soother Tuff Slickmatta Hund - Orange

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Buddy via länkar nedan:   Playdate slickmatta Buddy slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Trixie

Se alla produkter
Pipleksaker

Pipleksaker från Little&Bigger

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Royal Canin

Se alla produkter
Kyldynor och Kylhanddukar

Kyldynor och Kylhanddukar från Trixie

Se alla produkter