Sidan innehåller annonslänkar

Matbar med 2 rostfria skålar - Small Vit

Jämför produkt Matbar med 2 rostfria skålar - Small Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Matbar med 2 rostfria skålar - Small Vit i kategorin Matskålar här hos oss.

Produktinformation

Stilren matbar i trä med rostfria skålar som erbjuds i två färger och storlekar. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din hund och katt.

Det är en plats där katten eller hunden ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom din hund och katt använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder ditt husdjur äter, vilken storlek den har och hur djurets aptit ser ut.

Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet!   Mått S     30 x 7 x 15cm 2 x 220ml M     40 x 20 x 9 cm 2 x 380ml Hygieniskt Lätt att rengöra. .

Se gärna också

Buddy Tuff Slickmatta Hund - Grön

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hundhalsband

Hundhalsband från Feel Leather

Se alla produkter
Tuggben

Tuggben från Monster

Se alla produkter
Hundben

Hundben från RAUH!

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Brit Care

Se alla produkter