Matbar med 2 rostfria skålar - Medium Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stilren matbar i trä med rostfria skålar som erbjuds i två färger och storlekar. Att ha en anpassad matplats är en viktigt för din hund och katt.

Det är en plats där katten eller hunden ska kunna äta i lugn och ro och få i sig den näring den så väl behöver. Eftersom din hund och katt använder sin matskål och vattenskål dagligen är det dessutom viktigt att dessa är anpassade efter vilken typ av foder ditt husdjur äter, vilken storlek den har och hur djurets aptit ser ut.

Välj sedan en färg och modell som passar din plats och stil i hemmet!   Mått S     30 x 15 x 7cm 2 x 220ml M     40 x 20 x 9 cm 2 x 380ml Hygieniskt Lätt att rengöra. .

Matskålar från andra varumärken

Hamsterskål

Matskålar från Aveo

Visa produkter inom Matskålar från Aveo.
Upp till 29% rabatt
Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Grå 350 ml

Matskålar från Hunter

Utforska allt inom Matskålar från Hunter.
Matskål Rostfri - 1 L

Matskålar från Trixie

Utforska allt inom Matskålar från Trixie.
Godisburk - 13.5 x 17.5 cm

Matskålar från Mason Cash

Se vad Mason Cash har inom Matskålar.
Frisky Kitty Kattskål - Vit

Matskålar från Petcare

Visa produkter inom Matskålar från Petcare.
Vega Bowl - M/L Steel

Matskålar från DogCopenhagen

Se vad DogCopenhagen har inom Matskålar.

Se gärna också

Batteridriven Foderautomat - Vit/Grå

TX8 2.0 foderautomat är en avancerad och användarvänlig lösning för att mata ditt husdjur. Den har en kapacitet på 4,5 liter och kan programmeras för upp till 4 måltider per dag. Varje måltid kan anpassas individuellt, med portioner från 1 till 10 stycken. Automaten är lämplig för torrfoder med foderkulor mellan storlekar på ø 5-15 mm.   För extra säkerhet och bekvämlighet har foderautomaten ett automatiskt säkerhetslock och ett genomskinligt lock för enkel kontroll av fodernivån. Skålen och foderbehållaren är urtagbara och skålen kan diskas i diskmaskin. Denna foderautomat är i lager och erbjuder en pålitlig och bekväm lösning för att mata ditt husdjur, även när du inte är hemma.   Automaten är batteridriven (3×D Monobatterier, ingår ej) och en display visar batterikapaciteten. Det finns också en inställning för att spela upp ett inspelat röstmeddelande vid utfodringstider, vilket kan vara en trevlig påminnelse för ditt husdjur. Detta alternativ är såklart helt valfritt.  Programmerbar för upp till fyra måltider. Kapacitet för 4,5 l torrfoder. Individuell portionering. Automatiskt säkerhetslock. Batteridriven med display.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024