Sidan innehåller annonslänkar

Matbar keramik/trä - 0,4l

Jämför produkt Matbar keramik/trä - 0,4l online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Matbar keramik/trä - 0,4l i kategorin Matskålar här hos oss.

Produktinformation

En stilren och stabil matbar tillverkad av lackat trä i hög kvalitet. Matbaren kommer med två skålar tillverkade i keramik som även tål maskindisk.

Matbaren är robust och skrammelfri tack vare silikonbubblor mellan skålarna och trät. Matbaren finns i två olika storlekar på skålar 0,2 liter och 0,4 liter.  Skrammelfri matbar.  Lätt att rengöra, tål maskindisk.  Tung och stabil. .

Se gärna också

Buddy Tuff Slickmatta Hund - Röd

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Regnjackor hund

Regnjackor hund från ItsyBitsy

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Monster

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från PrimaCat

Se alla produkter
Hundoveraller

Hundoveraller från Rukka

Se alla produkter