Sidan innehåller annonslänkar

Matbar för hund - Medium

Beställ Matbar för hund - Medium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Matbar för hund - Medium inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

Detta är en exklusiv matbar tillverkad av svenskt rostfritt stål av högsta kvalitet. Baren är upphöjd vilket gör det enklare för hunden att äta och dricka. Ställningen är tung och stadig och har gummifötter som håller baren på plats.    OBS! Detta är bara ställningen, skålar köps separat.    Finns i 3 storlekar  Small, passar 2 st 0,8- eller 1-liters Lexi-skålar och har en höjd på 10 cm.  Medium, passar 2 st 1,4- eller 2-liters Lexi-skålar och har en höjd på 25 cm.  Large, passar 2 st 4-liters Lexi-skålar och har en höjd på 35 cm.  Exklusiv matbar tillverkad av rostfritt stål.  Upphöjd matbat vilket gör det enklare för hunden att äta och dricka.  Mycket stadig.

Se gärna också

Soother Tuff Slickmatta Hund - Orange

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Buddy via länkar nedan:   Playdate slickmatta Buddy slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kattluckor

Kattluckor från Petsafe

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Purina Pro Plan Veterinary Diets

Se alla produkter
Kattgodis

Kattgodis från Dreamies

Se alla produkter
Vattenfontäner till katt

Vattenfontäner till katt från Catit

Se alla produkter