Sidan innehåller annonslänkar

Lund Matskål Keramik - Grå 900 ml

Jämför produkt Lund Matskål Keramik - Grå 900 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lund Matskål Keramik - Grå 900 ml i kategorin Matskålar här hos oss.

Produktinformation

Stilren, robust matskål i keramik som passar både till mat och vatten. På undersidan av skålen finns enn kant av silikon som gör att det inte blir märken på golvet (om den står direkt på golvet), och att den står stadigt utan att glida iväg.

Kan med fördel användas på ett underlägg för mindre spill.   Produkten finns i 3 färger, vit, svart och grå och följande storlekar 310 ml, Ø 11 cm, höjd 5 cm 550 ml, Ø 13 cm, höjd 6,5 cm 900 ml, Ø 16 cm, höjd 6,5 cm 1500 ml, Ø 20 cm, höjd 7,5 cm Stilren, robust skål för mat eller vatten .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matskålar från andra varumärken

Hamsterskål

Matskålar från Aveo

Visa produkter inom Matskålar från Aveo.
Upp till 26% rabatt
Osby Mat/vattenskål i Keramik - Khaki 550 ml

Matskålar från Hunter

Se vad Hunter har inom Matskålar.
Matskål Rostfri - 1 L

Matskålar från Trixie

Utforska allt inom Matskålar från Trixie.
Frisky Kitty Kattskål - Vit

Matskålar från Petcare

Visa produkter inom Matskålar från Petcare.
Vega Bowl - M/L Steel

Matskålar från DogCopenhagen

Se vad DogCopenhagen har inom Matskålar.
Glacial Termoskål - Vit

Matskålar från Glacial

Missa inga bra priser på Matskålar från Glacial.

Se gärna också

Buddy Tuff Slickmatta Hund - Röd

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023