Granary Automatic Duo Foderautomat till Hund/Katt - Vit 5 L

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En elegant automatisk foderautomat med två separata skålar som fördelar önskad mängd mat vid tillfällen som passar dig och dina två djur. Produkten är elegant designad och använder sig av en avancerad teknologi för att tillgodo se ditt och ditt djurs behov.

Automaten fördelar mat i önskad mängd mer skål, så har du ett lite mindre djur kan du enkelt ställa in anpassad mängd för det mindre djurets enskilda behov. Behållaren håller upp till 5 liter torrfoder.    Den automatiska foderautomaten är framtagen för att födela ditt djurs torrfoder utan att du som ägare ska behöva tänka på att planera din dag kring djurets foderbehov.

Du kan med gott samvete stanna kvar en extra halvtimme på jobbet utan att känna dåligt samvete för att ditt skall gå hungrigt. Du behöver heller inte bemöda dig med att gå upp mitt i natten för att fylla på mat om ditt djur föredrar att äta under nattetid.    Produkten är till för torrfoder, utformad för att hålla torrfodret färskt och hygieniskt så att inga bakterier, ohyra eller mögel kan växa till.

Ett filter som skall bytas med jämna mellanrum förhindrar fukt från att ta sig in, eller ut, allt för att bibehålla optimal kvalitet på torrfodret. För att användandet skall förbli sömlöst, finns en panel där du kan ställa in flertalet olika inställningar för att utfodringen skall passa dig och ditt djur.

Det kan exempelvis röra sig om vilka tider du önskar fördelning av mat, mellan vilka intervall och vilken mängd. En röstinspelare finns för att du skall kunna spela in och spela upp ditt kommando för måltid, så att djuret vet att det är dags för mat.

Foderautomaten är laddningsbar med en USB-c kabel och kan användas trådlöst eller inkopplad till elen i väggen.   Batterier ingår inte, utan skall köpas separat.

En indikationslampa lyser upp på panelen när batterinivån är låg och behöver anslutas till en kontakt. För att säkerställa att dina djur inte leker med automaten eller har sönder den, finns en sensor som via infraröd strålning känner av obstruerande rörelser (en tass som försöker gräva efter mer god mat exempelvis) och förhindrar då automaten från fördela mat så länge tassen är i vägen.

Finns det foder kvar i skålen från föregående måltid, känns även detta av via automaten.   Foderautomaten är enkel att rengöra och behållare för mat är delvis transparent för att du skall kunna se hur mycket mat som finns kvar.

Matskålen är gjord i rostfritt stål, och är mycket enkel att rengöra. Storleken på foderkulan skall vara mellan 2-15 mm för att kunna fördelas av automaten.

Tänk på att automaten först skall introduceras för djuret, så den kan bekanta sig med den och känna sig trygg kring automaten.    Automatisk foderfördelare där du bestämmer tid, intervall och önskad mängd. Kan användas trådlöst eller kopplad till eluttag.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024