Sidan innehåller annonslänkar

Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Vit 700 ml

Jämför produkt Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Vit 700 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Vit 700 ml i kategorin Matskålar här hos oss.

Produktinformation

En skål i högblank melamin och en rostfri insatsskål. Fungerar utmärkt till både vatten och mat.

Skålen går att tvätta i maskin och finns i 2 olika färger och 3 storlekar, 160 ml, 350 ml och 700 ml. Mat/vattenskål i högblank melamin .

Matskålar från andra varumärken

Hamsterskål

Matskålar från Aveo

Visa produkter inom Matskålar från Aveo.
Upp till 26% rabatt
Osby Mat/vattenskål i Keramik - Khaki 550 ml

Matskålar från Hunter

Se vad Hunter har inom Matskålar.
Matskål Rostfri - 1 L

Matskålar från Trixie

Utforska allt inom Matskålar från Trixie.
Frisky Kitty Kattskål - Vit

Matskålar från Petcare

Visa produkter inom Matskålar från Petcare.
Glacial Termoskål - Vit

Matskålar från Glacial

Missa inga bra priser på Matskålar från Glacial.
Matbar för hund - Large

Matskålar från Lexi

Missa inga bra priser på Matskålar från Lexi.

Se gärna också

Granary Automatic Foderautomat till Hund/Katt - Svart 3 l

En elegant automatisk foderautomat som fördelar önskad mängd mat vid tillfällen som passar dig och ditt djur. Produkten är elegant designad och använder sig av en avancerad teknologi för att tillgodo se ditt och ditt djurs behov. Den kommer i två storlekar, en som håller en total mängd på 3 liter torrfoder och en som håller 5 liter torrfoder. Produkterna passar små till mellanstora djur.    Den automatiska foderautomaten är framtagen för att födela ditt djurs torrfoder utan att du som ägare ska behöva tänka på att planera din dag kring djurets foderbehov. Du kan med gott samvete stanna kvar en extra halvtimme på jobbet utan att känna dåligt samvete för att ditt skall gå hungrigt. Du behöver heller inte bemöda dig med att gå upp mitt i natten för att fylla på mat om ditt djur föredrar att äta under nattetid.    Produkten är till för torrfoder, utformad för att hålla torrfodret färskt och hygieniskt så att inga bakterier, ohyra eller mögel kan växa till. Ett filter som skall bytas med jämna mellanrum förhindrar fukt från att ta sig in, eller ut. För att bibehålla optimal kvalitet på torrfodret. För att användandet skall förbli sömlöst, finns en panel där du kan ställa in flertalet olika inställningar för att utfodringen skall passa dig och ditt djur. Det kan exempelvis röra sig om vilka tider du önskar fördelning av mat, mellan vilka intervall och vilken mängd. En röstinspelare finns för att du skall kunna spela in och spela upp ditt kommando för måltid, så att djuret vet att det är dags för mat. Foderautomaten är laddningsbar med en USB-c kabel och kan användas trådlöst eller inkopplad till elen i väggen. Batterier ingår inte, utan skall köpas separat. En indikationslampa lyser upp på panelen när batterinivån är låg och behöver anslutas till en kontakt. För att säkerställa att dina djur inte leker med automaten eller har sönder den, finns en sensor som via infraröd strålning känner av obstruerande rörelser (en tass som försöker gräva efter mer god mat exempelvis) och förhindrar då automaten från fördela mat så länge tassen är i vägen. Finns det foder kvar i skålen från föregående måltid, känns även detta av via automaten.    Foderautomaten är enkel att rengöra och behållare för mat är delvis transparent för att du skall kunna se hur mycket mat som finns kvar. Matskålen är gjord i rostfritt stål, och är mycket enkel att rengöra. Storleken på foderkulan skall vara mellan 2-15 mm för att kunna fördelas av automaten.    Automatisk foderfördelare där du bestämmer tid, intervall och önskad mängd. Kan användas trådlöst eller kopplad till eluttag. Gör livet lite enklare för både djur och ägare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023