Sidan innehåller annonslänkar

Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Vit 160 ml

Beställ Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Vit 160 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Vit 160 ml inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

En skål i högblank melamin och en rostfri insatsskål. Fungerar utmärkt till både vatten och mat.

Skålen går att tvätta i maskin och finns i 2 olika färger och 3 storlekar, 160 ml, 350 ml och 700 ml. Mat/vattenskål i högblank melamin .

Se gärna också

Playdate Tuff Slickmatta Hund - Ljusblå

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Buddy och Soother via länkar nedan:   Buddy slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från Profine

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från HappyCat

Se alla produkter
Flytvästar

Flytvästar från Non-Stop

Se alla produkter
Bajspåsar

Bajspåsar från Green Bone

Se alla produkter