Sidan innehåller annonslänkar

Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Grå 700

Beställ Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Grå 700 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Atlanta Mat/vattenskål i Melamin - Grå 700 inom kategorin Matskålar.

Produktinformation

En skål i högblank melamin och en rostfri insatsskål. Fungerar utmärkt till både vatten och mat.

Skålen går att tvätta i maskin och finns i 2 olika färger och 3 storlekar, 160 ml, 350 ml och 700 ml. Mat/vattenskål i högblank melamin .

Se gärna också

Playdate Tuff Slickmatta Hund - Ljusblå

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Buddy och Soother via länkar nedan:   Buddy slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Aktivering

Aktivering från KONG

Se alla produkter
Hundselar

Hundselar från For FAN Pets

Se alla produkter
Fågelmat

Fågelmat från Versele-Laga

Se alla produkter
Våtfoder

Våtfoder från Majstor

Se alla produkter