Sidan innehåller annonslänkar

Atlanta Kattmatskål i Melamin - Grå

Jämför produkt Atlanta Kattmatskål i Melamin - Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Atlanta Kattmatskål i Melamin - Grå i kategorin Matskålar här hos oss.

Produktinformation

En matskål från Hunter till katter i högblank melamin och med en rostfri insatsskål. Skålen fungerar lika bra till mat som vatten, och den är bred och låg som katter vill ha det, så inte morrhåren tar i skålen när de ska äta eller dricka.

Skålen kan köras i maskin och är på 160 ml. Mat/vattenskål i melamin för katter .

Se gärna också

Soother Tuff Slickmatta Hund - Orange

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Buddy via länkar nedan:   Playdate slickmatta Buddy slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Husse  Matte

Husse Matte från Feel Active

Se alla produkter
Skor

Skor från Aveo

Se alla produkter
Foderallergi

Foderallergi från Royal Canin Veterinary Diets

Se alla produkter
Pellets

Pellets från Selective

Se alla produkter