Sidan innehåller annonslänkar

Little&Bigger Melamine Matskål med Öron (Mintgrön)

Beställ Little&Bigger Melamine Matskål med Öron (Mintgrön) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Little&Bigger Melamine Matskål med Öron (Mintgrön) inom kategorin Matplats.

Produktinformation

Little&Bigger Melamine Matskål med ÖronDenna söta skålen är ett givet val för trendiga katter! På undersidan är den utrustad med non-slip som gör att den står stadigt på plats utan att glida omkring. Little&Bigger Melamine Matskål med Öron tål maskindisk - men ska inte värmas i micron!Storlek18 x 14 x 4 cmVälj mellan tre färger; vit, ljusrosa eller mintgrön!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matplats från andra varumärken

Basic Twirl Skål Grå/Koppar (160 ml)

Matplats från Basic

Här har vi samlat Matplats från Basic.
Little&Bigger Melamine Matskål med Öron (Ljusrosa)

Matplats från Little&Bigger

Missa inga bra priser på Matplats från Little&Bigger.

Se gärna också

Basic Twirl Skål Grå/Koppar (350 ml)

Basic Twirl Skål Grå/KopparDenna hundskålen har grått hölje och en uttagbar innerskål i kopparfärg - snyggt och väldigt praktiskt vid rengöring!Skålen finns i tre olika storlekar och kan användas antingen till mat eller vatten.Storlekar:160 ml350 ml700 ml

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023