Sidan innehåller annonslänkar

Ferplast Krolik Large Marsvinsbur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ferplast Krolik Large MarsvinsburDet här är en kanin och marsvinsbur av hög kvalité i enkelt standardutförande. Ett perfekt val för dig som kanske ska köpa din första kanin eller ditt första marsvin? Buren är tillverkad med en botten av hårdplast som är mycket tålig och enkel att rengöra.

Den övre delen av buren är gjord i vitt galler för att kaninen eller marsvinet ska ha god ventilation och kunna kika runt på sin omvärld.När du öppnar den här buren för att ta ut din kanin eller ditt marsvin kan det göras på två sätt. Du hakar enkelt upp ena sidan av gallertaket och kan på så vis enkelt lyfta ut din lilla kompis, eller så öppnar du enkelt upp på ena kortsidan genom att fälla ned rampen som sitter där.

När rampen är nedfälld kan din kaninen eller marsvinet enkelt hoppa ut själv på ett säkert och smidigt sätt!Väljer du Ferplast Krolik Large får du med flera olika tillbehör som behövs för kaniners och marsvins mest grundläggande skötsel! I buren finns ett litet hus som även kan användas som en hylla dit kaninen kan hoppa upp för att få extra koll på omgivningen Utöver det finns även en matskål, en höhäck och en vattenflaska.Ferplast Krolik Large går enkelt att montera isär vid behov och tar därför ingen plats när den inte används.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024