Sidan innehåller annonslänkar

Acid Ease

Beställ Acid Ease på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Acid Ease inom kategorin Mage Tarm.

Produktinformation

Acid Ease är ett fodertillskott som förebygger stressrelaterade tarmproblem och magsår. Tillskottet kommer med antacida (syrebindande) kalcium- och magnesiumkarbonat, kaolin och L-treonin som tillsammans verkar för att buffra överskott av syra samt lugna tarmslemhinnan.

Kommer även med ett högt fiberinnehåll av pektin och psyllium som ser till att minska svårighetsgraden av magsårsproblematiken.   Läs mer om magsår här.

Läs mer om tarmhälsa här. Kalcium och magnesiumkarbonater – syraneutraliserande liksom i preparat för människor.

Kaolin – bildar en skyddande hinna som hjälper till att lindra vid inflammation.Protexin-probiotika och Preplex-prebiotika för att återställa balansen i tarmfloran så att matsmältning och immunförsvar fungerar optimalt. Blålusernmjöl   Kalciumkarbonat 18% Magnesiumkarbonat 9% Psylliumskal   Lignocellulosa   Pektin 5% Dikalciumfosfat   Preplex   Frukto-oligosackarider 2% Sojaolja   Näringsinnehåll Andel Råprotein 18% Växttråd 11% Råolja och råfett 2% Råaska 35%  Natrium 0,1% 50 gram 2 ggr dagligen den första månaden sedan kan mängden minskas till hälften. .

Mage Tarm från andra varumärken

Pro-Fibre

Mage Tarm från Protexin

Här har vi samlat Mage Tarm från Protexin.
Loppfrö - 5 kg

Mage Tarm från Eclipse Biofarmab

Här har vi samlat Mage Tarm från Eclipse Biofarmab.
Diarsanyl - 10 ml

Mage Tarm från Diarsanyl

Här har vi samlat Mage Tarm från Diarsanyl.
GastriAid - 1,8 kg

Mage Tarm från NAF

Utforska allt inom Mage Tarm från NAF.
Avital Kaopekt (16 ml)

Mage Tarm från Avital

Här har vi samlat Mage Tarm från Avital.
Gastro Liquid för Maghälsa - 1 L

Mage Tarm från Statera Horsecare

Visa produkter inom Mage Tarm från Statera Horsecare.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023