Sidan innehåller annonslänkar

Aptus Relax 30 tabletter

Beställ Aptus Relax 30 tabletter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aptus Relax 30 tabletter inom kategorin Lugnande till hund.

Produktinformation

Lugnande kosttillskott till hund och katt!Aptus Relax är ett kosttillskott som kan ges till hund och katt inför en stressande situation somveterinärbesökresaseparationkloklippningåskafyverkerierAptus Relax innehåller kasein som har en lugnande effekt och hjälper din hund eller katt att finna ro Kosttillskottet kommer i form av tuggbitar med smak av kyckling för att det ska bli enkelt för din hund eller katt att äta dem.DoseringHund eller katt under 20 kg 1 bit/dagHund över 20 kg 2 bitar/dagKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost.

Lugnande till hund från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Multiva® Calming (mellan/stor hund)

Lugnande till hund från Healthypet Scandinavia

Missa inga bra priser på Lugnande till hund från Healthypet Scandinavia.
Aptus Relax

Lugnande till hund från Aptus

Här har vi samlat Lugnande till hund från Aptus.
Adaptil Spray

Lugnande till hund från Adaptil

Missa inga bra priser på Lugnande till hund från Adaptil.
Canosept Home Comfort Spray

Lugnande till hund från Canosept

Utforska allt inom Lugnande till hund från Canosept.

Se gärna också

Better Pets Lugn & Ro 43 g

Better Pets Lugn & Ro, Ger en lugnande effekt på stressade hundar och katterBetter Pets Lugn & Ro främjar välmående, lugn och harmoni för hundar och katter som har stressproblematik och svårighet att komma till ro. Better Pets Lugn & Ro är ett praktiskt pulver som enkelt blandas med maten. Better Pets Lugn & Ro kan ges från 12 månader. Vid stressfulla situationer Innehåller tryptofan, teanin, magnesium, inositol, tiamin & vitamin B6 Passar hundar och katter från 12 månader och uppåtEn burk innehåller 43 gBetter Pets Lugn & Ro kan ges vid plötsligt uppkomna situationer eller i förebyggande syfte. Lugn & Ro passar hundar och katter som har stressproblematik och har svårt att komma till ro.Kosttilskottet innehåller tryptofan, från vilket serotonin och melatonin bildas. För låga nivåer av dessa kan ge ett stressat och impulsivt beteende. Lugn & Ro innehåller grönt te-extrakt som har ett naturligt innehåll av L-teanin. L-teanin påverkar serotonin- och dopaminnivåerna samt signalsubstansen GABA.Serotonin reglerar impulskontroll samt ger känsla av tillfredställelse. Dopamin är en av de viktigaste signalsubstanserna och är kopplat till hjärnans belöningssystem. GABA är en signalsubstans som ger lugn, harmoni och trygghet.Better Pets Lugn & Ro innehåller magnesiumbisglycinat, som är mycket lättupptagligt för kroppen då den lätt transporteras genom tarmslemhinnan. Magnesium är en mineral med många viktiga funktioner i kroppen. Det stöttar nervsystemets normala funktion, hjälper muskler att slappna av. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023