Sidan innehåller annonslänkar

Adaptil Junior Halsband

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nu har etablerade Adaptil tagit fram ett specifikt feromonhalsband för valpar.Den verkar för att göra valpen och unghunden lugn och trygg på alla nya äventyr och den omtumlande förändringen att flytta ifrån sin mamma och alla syskon.Trygghetskänslan får hunden att reagera mindre på okända saker och i nya situationer som kan orsaka stress. Hunden reagerar mindre på smällare och fyrverkerier eftersom tröskeln för vad som upplevs som skrämmande höjs.

Adaptilhalsbandet kan med fördel användas vid följande situationerRädsla för smällare och fyrverkerierRädsla och oro utomhusUnder valpens socialiseringsperiod (2-4 månader)Åksjuka eller stress i samband med transportVeterinärbesök eller inläggning på djurklinikSeparationsrelaterade problemVid flytt eller andra nya miljöerNya situationer som kan skapa oroFäst halsbandet runt hundens hals. Dela pälsen och dra åt så att halsbandet ligger mot huden, dock inte för hårt.

Spara ca 5 cm och klipp bort överflödig längd. HalsbandeHalsbandet aktiveras av värme och har effekt efter ca 60 min- Halsbandets effekt håller i ca fyra veckor.Bruksanvisning Dela pälsen och spänn fast halsbandet så att det ligger an mot huden på hunden.

Viktigt att halsbandet ligger an mot huden, då feromonerna först avges när de blir kroppsvarma. Klipp bort eventuell överflödig längd utöver 5 cm.

Halsbandet skall sitta på hunden dygnet runt, både inomhus och utomhus (ej vid schamponering). Justera vid behov halsbandet så att det passar den växande valpen.

Halsbandet har effekt efter en timme och effekten varar ca 4 veckor. Hundens feromoner är artspecifika och har ingen effekt på andra djurarter än hund.

Adaptil är inte ett läkemedel. Startkarens 7 dagar.

Hundens feromoner är artspecifika och har ingen effekt på andra djurarter än hund. Adaptil är inte ett läkemedel.

Startkarens 7 dygn vid utställning och tävling. Storlek Adaptil Junior passar valpar med ett halsmått upp till 37,5 cm, vilket ungefär motsvarar en valp som väger 15 kg. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Lugnande till hund från andra varumärken

Adaptil Spray

Lugnande till hund från Adaptil

Missa inga bra priser på Lugnande till hund från Adaptil.
Canosept Home Comfort Spray

Lugnande till hund från Canosept

Utforska allt inom Lugnande till hund från Canosept.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024