Sidan innehåller annonslänkar

Adaptil Halsband (S/M)

Beställ Adaptil Halsband (S/M) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adaptil Halsband (S/M) inom kategorin Lugnande till hund.

Produktinformation

Feromonhalsbandet gör hunden lugn och trygg. Trygghetskänslan får hunden att reagera mindre på okända saker och i nya situationer som kan orsaka stress.

Hunden reagerar mindre på smällare och fyrverkerier eftersom tröskeln för vad som upplevs som skrämmande höjs. Adaptilhalsbandet kan med fördel användas vid följande situationerRädsla för smällare och fyrverkerierRädsla och oro utomhusUnder valpens socialiseringsperiod (2-4 månader)Åksjuka eller stress i samband med transportVeterinärbesök eller inläggning på djurklinikSeparationsrelaterade problemVid flytt eller andra nya miljöerFäst halsbandet runt hundens hals.

Dela pälsen och dra åt så att halsbandet ligger mot huden, dock inte för hårt. Spara ca 5 cm och klipp bort överflödig längd. BruksanvisningDela pälsen och spänn fast halsbandet så att det ligger an mot huden på hunden.

Viktigt att halsbandet ligger an mot huden, då feromonerna först avges när de blir kroppsvarma. Klipp bort eventuell överflödig längd utöver 5 cm.

Halsbandet skall sitta på hunden dygnet runt, både inomhus och utomhus. Justera vid behov halsbandet så att det passar den växande valpen.

Halsbandet har effekt efter en timme och effekten varar ca 4 veckor. Hundens feromoner är artspecifika och har ingen effekt på andra djurarter än hund.

Adaptil är inte ett läkemedel. Startkarens 7 dagar.Hundens feromoner är artspecifika och har ingen effekt på andra djurarter än hund.

Adaptil är inte ett läkemedel. Startkarens 7 dygn vid utställning och tävling.Storlek S/M passar till små hundar med ett halsomfång på upp till 37,5 cm.Storlek M/L passar till medelstora och stora hundar med ett halsomfång på upp till 62,5 cm. .

Se även andra produkter från Lugnande till hund

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Torrfoder

Torrfoder från FourFriends

Se alla produkter
Fodertillskott

Fodertillskott från Flexadin

Se alla produkter
Hundoveraller

Hundoveraller från Rukka

Se alla produkter
Koppel

Koppel från Flexi

Se alla produkter