Sidan innehåller annonslänkar

Adaptil Chew Tuggbitar 30 st

Beställ Adaptil Chew Tuggbitar 30 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Adaptil Chew Tuggbitar 30 st inom kategorin Lugnande till hund.

Produktinformation

Adaptil Chew Tuggbitar Har du en hund som lätt stressar upp sig vid speciellt tillfällen? Adaptil kan vara din räddning!Dessa tuggtabletter har flera lugnande ingredienser som hjälper din hund att finna lugn och ro på ett helt naturligt sätt.Att ens hund drabbas av oro eller stress är något vi ofta kan jobba på eller ibland helt träna bort Men ibland kan det vara skönt att få lite hjälp på vägen.

Adaptils tuggtabletter kan därför hjälpa er en bit på vägen. Tabletterna har ger ofta effekt direkt!Tabeletten har en mycket god smak som din hund kommer tugga i sig utan problem. Tabeletterna innehåller många naturliga ingredienser som skapar lugn hos din hundGrönt teextrakt - ökar GABA vilket verkar lugnandeTryptofan - en aminosyra som är ett förstadium till serotoninTiamin (Vitamin B1) - behövs för hjärnans och nervernas cellfunktion och utvecklingColostrum - har lugnande egenskaperViktig informationProdukten är säker att använda varje dag.Vid extra hög stress är det okej att dubbla dosen.Produkten har inte testats på, och ska därför inte ges till, dräktiga och digivande tikar.DoseringHundar som väger 0-15 kg 0,5 tablettHundar som väger 15-30 kg 1 tablettHundar som väger över 30 kg 2 tabletter

Lugnande till hund från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Multiva® Calming (mellan/stor hund)

Lugnande till hund från Healthypet Scandinavia

Missa inga bra priser på Lugnande till hund från Healthypet Scandinavia.
Aptus Relax

Lugnande till hund från Aptus

Här har vi samlat Lugnande till hund från Aptus.
Adaptil Spray

Lugnande till hund från Adaptil

Missa inga bra priser på Lugnande till hund från Adaptil.
Canosept Home Comfort Spray

Lugnande till hund från Canosept

Utforska allt inom Lugnande till hund från Canosept.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023