Nedhållarband till Softbelt - 2 st Softbelt nedhållarband

Beställ Nedhållarband till Softbelt - 2 st Softbelt nedhållarband på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nedhållarband till Softbelt - 2 st Softbelt nedhållarband inom kategorin Löpbälten.

Produktinformation

Med dessa nedhållarband säkerställer du att ditt Baggen Softbelt sitter kvar runt höften och inte åker upp till midjan vid intensiv aktivitet.    Passar till följande modeller Softbelt Reflex, Softbelt Reflex gul, samt Softbelt Vildmark. Håller kvar ditt Baggen Softbelt runt höften.

Se gärna också

Softbelt Reflex - X1 - Mjuk

Softbelt Reflex är en storsäljare av Baggens produkter. Detta hundförarbälte är utrustat med en reflex som går längs hela baksidan och ger maximal synlighet i mörkret. För att säkerställa att bältet sitter kvar runt höften är denna modell utrustad med fästpunkter för nedhållarband (Art.2250). Bältet har en noga optimerad design som erbjuder samma praktiska funktioner som övriga Softbelt. Alla Softbelt har en inbyggd expander som fungerar som en dämpare och undviker kraftiga ryck. Detta skonar både hund och förare. Inbyggd expander finns i två olika hårdheter, X1-mjuk och X2-hård. De båda hårdheterna beskrivs nedan.   Om du vill fästa fler än en hund går även det bra. Detta görs med hjälp av medföljande snabbfäste. Snabbfästet är även designas för att fungera som en panikutlösare som gör att du snabbt kan koppla ifrån hundarna ifall du behöver ta dig loss.    Vad betyder X1 & X2?X1 respektive X2 är namnen på de olika dämpningarna som sitter i BAGGEN® Softbelt. Dessa är enkelt utbytbara och går att köpa separat! X1 - Enkel expander = Mjuk dämpningEn mjukare dämpning för små eller medelstora hundar, upp till ca 18-20kg. Rekommenderas även i vissa fall för större hundar om man själv är liten och inte har så mycket vikt/styrka att sätta emot. X2 - Dubbel expander = Hård dämpningHårdare dämpning för den med flera eller större hundar, över ca 18-20kg. Ger bättre kontroll och mera närkontakt med hundar som drar mycket, men här är det dock en fördel om man själv har en del styrka/vikt att sätta emot. Ett hundförarbälte som är utrustat med en stor reflex för maximal synlighet i mörker.  Inbyggd expander skyddar både hunden och föraren från kraftiga ryck.  Nedhållarband håller kvar bältet runt höften.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Löpbälten

Löpbälten från Non-Stop

Se alla produkter
Torrfoder

Torrfoder från Barking Heads

Se alla produkter
Mjukisdjur

Mjukisdjur från Aroma Dog

Se alla produkter
Kaninburar

Kaninburar från Ferplast

Se alla produkter