Nedhållarband till Softbelt - 2 st Softbelt nedhållarband

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med dessa nedhållarband säkerställer du att ditt Baggen Softbelt sitter kvar runt höften och inte åker upp till midjan vid intensiv aktivitet.    Passar till följande modeller Softbelt Reflex, Softbelt Reflex gul, samt Softbelt Vildmark. Håller kvar ditt Baggen Softbelt runt höften.

Löpbälten från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Midjebälte med expander - 60-120cm

Löpbälten från Trixie

Se vad Trixie har inom Löpbälten.
Upp till 15% rabatt
Softbelt Race Midjebälte - X1 - Mjuk / Blå

Löpbälten från Baggen

Här har vi samlat Löpbälten från Baggen.
CaniX Belt Löpningsbälte - Large

Löpbälten från Non-Stop

Här har vi samlat Löpbälten från Non-Stop.

Se gärna också

Softbelt Race Midjebälte - X2 - Hård / Blå -15%

Gör händerna fria genom att fästa ditt koppel i ett Baggen Softbelt Race! Detta är ett bredare hundförarbälte som är speciellt utformat för skidåkning, joggning och andra aktiviteter med hund. Race-modellen har en noga optimerad design som erbjuder samma praktiska funktioner som övriga Softbelt, men denna modell sitter högre och ger således bättre stöd för ländryggen som krävs under intensiva aktiviteter. Alla Softbelt har en inbyggd expander som fungerar som en dämpare och undviker kraftiga ryck. Detta skonar både hund och förare.   Race-modellen är speciellt anpassad för intensiva aktiviteter med hund och är därför utrustad med benremmar som säkrar bältet runt höften. På baksidan av bältet finns en rem som möjliggör applicering av samtliga väskor från baggens sortiment. För maximal synlighet i mörkret finns även en invävd reflex. Inbyggd expander minskar kraften från kraftiga ryck och finns i två olika hårdheter, X1-mjuk och X2-hård. De båda hårdheterna beskrivs nedan.    Om man vill koppla fler hundar i samma bälte är det också möjligt. Dock ska men ej fästa en hund i varje hake då detta kan orsaka trassel. Har man fler hundar ska man alltid koppla ihop hundarna framtill med tillhörande snabbfäste, alternativ i ett koppel med ring i handöglan.     Vad betyder X1 & X2? X1 respektive X2 är namnen på de olika dämpningarna som sitter i BAGGEN® Softbelt. Dessa är enkelt utbytbara och går att köpa separat! X1 - Enkel expander = Mjuk dämpning En mjukare dämpning för små eller medelstora hundar, upp till ca 18-20kg. Rekommenderas även i vissa fall för större hundar om man själv är liten och inte har så mycket vikt/styrka att sätta emot. X2 - Dubbel expander = Hård dämpning Hårdare dämpning för den med flera eller större hundar, över ca 18-20kg. Ger bättre kontroll och mera närkontakt med hundar som drar mycket, men här är det dock en fördel om man själv har en del styrka/vikt att sätta emot. Ett högre bälte som erbjuder bättre stöd för ländryggen.  Inbyggd expander skyddar både hunden och föraren från kraftiga ryck.  Rem på baksidan av bältet möjliggör applicering av samtliga väskor ur baggens sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024