Midjebälte med expander röd - 70-120 cm

Jämför produkt Midjebälte med expander röd - 70-120 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Midjebälte med expander röd - 70-120 cm i kategorin Löpbälten här hos oss.

Produktinformation

Detta funktionella midjebälte lämpar sig för promenader, joggning och stavgång. Bältet är tillverkat av neopren och nylon som gör det bekvämt och slitstarkt.

Tillhörande koppelsystem har en inbyggd expander som dämpar kraften från hårda ryck och ökar säkerheten. Kopplet har även en handöggla för vanlig användning.

Passar för medelstora och stora hundar. Bältet är 70-120 cm långt.  Bekvämt och slitstarkt midjebälte för promenad, joggning eller stavgång.  Koppelsystem med expander som dämpar kraften från hårda ryck.  Passar för medelstora och stora hundar. .

Se gärna också

Softbelt Race - X2 - Hård / Grå

Gör händerna fria genom att fästa ditt koppel i ett Baggen Softbelt Race! Detta är ett bredare hundförarbälte som är speciellt utformat för skidåkning, joggning och andra aktiviteter med hund. Race-modellen har en noga optimerad design som erbjuder samma praktiska funktioner som övriga Softbelt, men denna modell sitter högre och ger således bättre stöd för ländryggen som krävs under intensiva aktiviteter. Alla Softbelt har en inbyggd expander som fungerar som en dämpare och undviker kraftiga ryck. Detta skonar både hund och förare.   Race-modellen är speciellt anpassad för intensiva aktiviteter med hund och är därför utrustad med benremmar som säkrar bältet runt höften. På baksidan av bältet finns en rem som möjliggör applicering av samtliga väskor från baggens sortiment. För maximal synlighet i mörkret finns även en invävd reflex. Inbyggd expander minskar kraften från kraftiga ryck och finns i två olika hårdheter, X1-mjuk och X2-hård. De båda hårdheterna beskrivs nedan.    Om man vill koppla fler hundar i samma bälte är det också möjligt. Dock ska men ej fästa en hund i varje hake då detta kan orsaka trassel. Har man fler hundar ska man alltid koppla ihop hundarna framtill med tillhörande snabbfäste, alternativ i ett koppel med ring i handöglan.     Vad betyder X1 & X2?X1 respektive X2 är namnen på de olika dämpningarna som sitter i BAGGEN® Softbelt. Dessa är enkelt utbytbara och går att köpa separat! X1 - Enkel expander = Mjuk dämpningEn mjukare dämpning för små eller medelstora hundar, upp till ca 18-20kg. Rekommenderas även i vissa fall för större hundar om man själv är liten och inte har så mycket vikt/styrka att sätta emot. X2 - Dubbel expander = Hård dämpningHårdare dämpning för den med flera eller större hundar, över ca 18-20kg. Ger bättre kontroll och mera närkontakt med hundar som drar mycket, men här är det dock en fördel om man själv har en del styrka/vikt att sätta emot. Ett högre bälte som erbjuder bättre stöd för ländryggen.  Inbyggd expander skyddar både hunden och föraren från kraftiga ryck.  Rem på baksidan av bältet möjliggör applicering av samtliga väskor ur baggens sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Matskålar

Matskålar från Outward Hound

Se alla produkter
Fällar

Fällar från Aveo

Se alla produkter
Hundben

Hundben från Pocca

Se alla produkter
Hundtröjor

Hundtröjor från 51 Degrees North

Se alla produkter