Sidan innehåller annonslänkar

Løpye Belt Skidåkningsbälte - Medium

Beställ Løpye Belt Skidåkningsbälte - Medium på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Løpye Belt Skidåkningsbälte - Medium inom kategorin Löpbälten.

Produktinformation

Ett midjebälte särskilt utformat för skidåkning med din hund från Non-stop Dogwear AB. Genom sin design skyddar den korsryggen och samlar dragkraften till höftbenskammen (crista iliaca) samtidigt som de ger ett fritt rörelseomfång kring höftpartiet för att ge optimala förutsättningar för skidåkning tillsammans med din bästa vän.

Bungee-kopplet fästs tätt intill kroppen och med bältets justerbara remmar ger det extra stabilitet vid skidåkningen. Panikutlösare gör det lätt att frigöra kopplet, det inkluderas vid leverans.    En rad andra finesser finns på det ultralätta midjebältet och inkluderar bland annat bra val av material som andas, öglor som tål belastning av ett halvt kilo för nödvändigheter samt ficka för mobil, nycklar och energipåfyllning för både dig och din hund.

Löpbältet är också reflekterande, vilket medför extra säkerhet för både dig och din hund. Detta bälte kan även användas till löpning eller promenader i svårare terräng.  Storlek Bälte Omkrets höftbenen (cm) S 60 - 100 cm M 81 - 120 cm L >120 cm Midjebälte särskilt anpassat för skidåkning och fördelar vikten jämt.  Lätt vikt, material som andas och reflexer.

Ficka för mobil, nycklar och mellanmål. Kan även användas vid trekking och svårare promenader i terräng.  Panikutlösare för att snabbt kunna lösgöra kopplet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Löpbälten från andra varumärken

Joggingbälte

Löpbälten från Baggen

Missa inga bra priser på Löpbälten från Baggen.
CaniX Belt Löpningsbälte - Large

Löpbälten från Non-Stop

Här har vi samlat Löpbälten från Non-Stop.
Midjebälte med expander - 60-120cm

Löpbälten från Trixie

Se vad Trixie har inom Löpbälten.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2023