Sidan innehåller annonslänkar

Arnika - 0,5 l

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Arnika är ett rent arnikaliniment utvunnet av arnikablommor. Arnica Montana är en läkemedelsväxt som används för att vidga blodkärlen för ett ökat genomflöde.

Därmed verkar den mjukgörande för muskler och leder samt minska svullnader vilket gör den optimal för en mycket aktiv häst. Produkten kan både användas till massage men även läggas som omslag till senor, leder och ligament.

Rent arnikaliniment. Lätt och smidigt att massera in.

0 timmars tävlingskarens. Arnikaextrakt   Isopropanol   Som våtvarmt omslag Doppa bomull i en blandning bestående av en del Arnika och två delar vatten.

Lägg om och bandagera.   Som liniment Massera in Arnika noggrant på det aktuella stället.

Se gärna också

Liniment Red - 500 ml

Ett massageliniment för sporthästens muskler, leder och senor. Kommer med en kylande effekt som övergår till en värmande känsla efter en stund. Liniment Red ger en behaglig värme som hjälper musklerna till snabb återhämtning samt är även utmärkt för att värma upp musklerna innan träning. Produkten har ingen tävlingskarens. Dubbelverkande liniment, först kylande sen värmande. Lätt och smidigt att massera in. 0 timmars tävlingskarens. Eucalyptusolja   Kamfer   Arnikaextrakt   Hamamelisextrakt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024