Cosequin ASU + HA Ledtillskott för Häst - 700 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Cosequin® ASU/HAär ett avancerat tillskott för ledhälsa hos hästar utvecklat för att erbjuda omfattande stöd till leder under belastning. Denna formel är speciellt sammansatt utan artificiella tillsatser och fokuserar på att minska inflammation samt skydda mot brosknedbrytning genom att agera på olika nivåer i lederna.

  Produkten utmärker sig genom sin förmåga att stödja bindvävnadens naturliga reparationsprocesser. Detta åstadkoms genom att främja hälsan hos kondrocyter som är de celler som producerar den viktiga bindvävsmatrixen bestående av kollagen och proteoglykaner.

Dessa komponenter är avgörande för bindvävens elasticitet, styrka och funktion. Förbättrad ledhäsla.

Stödjer cellernas förmåga att byggas upp under reparationsprocessen. Innehåller MSM, glukosamin, kondroitinsulfat som alla stöttar leder.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Hundmat24 2024